تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: دولت انگلیس 30 میلیون پاوند برای آنلاین کردن یک میلیون نفر دیگر هزینه می کند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

2 دولت انگلیس 30 میلیون پاوند برای آنلاین کردن یک میلیون نفر دیگر هزینه می کند

دولت انگلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اکثر خدمات ارائه شده توسط دولت را تا 5 سال آینده به صورت آنلاین عرضه کند و به همین دلیل تصمیم گرفته تا 30 میلیون پاوند برای آنلاین کردن حدود 1 میلیون نفر شهروند انگلیسی هزینه کند و این کار را با راه اندازی مراکز آنلاین (کافی نت) انجام خواهد داد. طبق آمار ارائه شده 10 میلیون انگلیسی وجود دارند که هنوز دست به رایانه هم نزده اند. طبق اعلام گوردن براون ارائه خدمات به صورت آنلاین در قدم اول 400 میلیون پاوند صرفه جویی در بر خواهد داشت و با افزایش استفاده کنندگان این رقم هم افزایش می یابد.
    به نظر من ارائه خدمات آنلاین صحیح در کشور ما هم می تواند باعث صرفه جویی های کلانی شود. قبل از مطرح کردن موضوع دولت الکترونیک باید فکری به حال اینترنت و آنلاین کردن مردم کرد. همانطور که همه می دانیم کیفیت اینترنت فروخته شده به مردم بسیار پایین است و علی رغم وعده و عیدهای مسئولین کاری جهت بهبود کیفیت خدمات ارائه شده انجام نمی شود. در دنیایی که همه به دنبال افزایش سرعت اتصال کاربران به اینترنت هستند در کشور ما مسئولین به دنبال کاهش سرعت هستند و دلیل اصلی آن به نظر من بی اطلاعی افراد تصمیم گیرنده است.
    اگر مسئول تصمیم گیرنده در این موضوع هم مانند من و شما هر روز از اینترنت استفاده مفید می کرد آنوقت سریعا اقدام به افزایش سرعت و کاهش هزینه می کرد اما متاسفانه وقت این مسوئولین عزیز بیشتر در جلسات می گذرد.
    امید وارم همانطور که برای داشتن دانش هسته ای پافشاری می شود، روزی برای داشتن اینترنت پر سرعت واقعی نیز پافشاری شود (قابل ذکر است که دستیابی به اینترنت پرسرعت بسیار آسانتر از دستیابی به دانش هسته ای است).
    آیا شما از سرویس اینترنت خود راضی هستید؟

iclub.ir

2. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiyarash1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض

آره من که کاملا راضییم.با سرعت دانلود 10گیگ در ثانیه مگه میشه ناراضی بود.مگه خبر نداری ایران پر سرعت ترین اینترنت جهان رو داره.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

4

آره من که کاملا راضییم.با سرعت دانلود 10گیگ در ثانیه مگه میشه ناراضی بود.مگه خبر نداری ایران پر سرعت ترین اینترنت جهان رو داره.
    یه چیزی پروندی دیگه

اینترنت که هیچ ! پرسرعت ترین پردازنده جهان هم قادر به انتقال اطلاعات با چنین سرعتی نیست !

یعنی 80,000,000,000 بیت در ثانیه

5. این کاربر از vahid_vaezinia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آیا شما از سرویس اینترنت خود راضی هستید؟
    نه .

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این جانور عامل همه فتنه هاس.
    نگید اسم اینو .حرامه خدا قهرش میاد.
    در کل همین سرعت 6 کیلو در ثانیه افاقه می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •