سلام
من تازه می خوام 3ds max رو شروع کنم ، می خواستم بدونم آخرین ورژن این نرم افزار در حال حاضر چیه؟
و از کجا می تونم دانلود کنم ؟
و آیا مثل مثلا photoshop نسخه خاصی برای middle east و فارسی نویسی داره یا نه؟
با تشکر
سلام
من تازه می خوام 3ds max رو شروع کنم ، می خواستم بدونم آخرین ورژن این نرم افزار در حال حاضر چیه؟
و از کجا می تونم دانلود کنم ؟
و آیا مثل مثلا photoshop نسخه خاصی برای middle east و فارسی نویسی داره یا نه؟
با تشکر
سلام
آخری ورژن Autodesk 3ds Max 2010 32-bit هست،سعی کن از نسخه کامل این نرم افزار استفاده کنی که حجمش خیلی زیاذه،تو بازار تهیه کنی به صرفه تره برات.
اما اگه میخوای دنلود کنی بفرما:
Autodesk 3ds Max 2010 12.0 x86/x64
Download from uploading
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload from rapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتورنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون ..
من ویندوزم 32 بیته ...این 19 قسمتیه که لینکشو گذاشتین 64 بیته یا 32 ....
اگه لینک 32 بیت غیر تورنت دارین میشه بهم بدین ...اگه رپیدشیر باشه که خیلی بهتره...
و یه سوال هم دارم ، آیا 3ds هم نسخه خاصی برای فارسی نویسی داره؟
اون 19 قسمته برای هر دو نسخه هست.
x86 همون 32 بیته و x64 همون 64 بیته
این لینک 32بیت در
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمی کنم.. مگرچه استفاده ای می خواین بکنید؟! کسی معمولا دنبال این موضوع نیست.. ولی میشه یه کارهائی کرد.. مثلا Shape ها رو تو فتوشاپ یا جای دیگه ای بسازید و وارد مکس کنید و تو مکس به صورت یه PolyLine ستفاده کنید..و یه سوال هم دارم ، آیا 3ds هم نسخه خاصی برای فارسی نویسی داره؟
از قابلیت 3 بعدی فتوشاپ هم که میشه استفاده کرد. (اگر گرافیکتون جواب بده.)
با تشکر از دوستمون لینکا رو گذاشتن باید بگم که نه نسخه فارسی و عربی نداره
این کار فارسی نویسی روشای خاصی داره تو این برنامه که اگه بخوای میتونم بگم
دستتون درد نکنه ...
فعلا برم دانلود کنم ...
در مورد فارسی نویسی فقط می خواستم ببینم اگه نسخه خاصی داره اونو بگیرم ..که می گید نداره ...
فعلا تو 3ds max خیلی تازه کارم...
باز هم تشکر از راهنمایی هاتون و وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید.
بگو
همه روشاشو بدونیم بدک نیست
من خودم از آتو کدو اینا میاوردم !
خوب یه روشش که اینه path از فتوشاپ با فرمت ai اکسپورت کنی و تو مکس ایمپورتش کنی
یه روش هم فارسی نویس مریمه
من یادمه این فارسی نویس با فونتاش دقیقا تو مکس و اینا خوب کار میکرد
یعنی الان هم باید خوب کار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)