با سلام.دوستان من از C هیچی بلد نیستم.استاد محاسبات عددی ما گفته که یکی از تمرینها رو با برنامه C حل کنیم و بهش بدیم.کسی میتونه کمک کنه.گفته که بزنید رو CD برام بیارید و برنامه رو پرینت کنید و همراهش بدید.ممنون میشم کمک کنید
با سلام.دوستان من از C هیچی بلد نیستم.استاد محاسبات عددی ما گفته که یکی از تمرینها رو با برنامه C حل کنیم و بهش بدیم.کسی میتونه کمک کنه.گفته که بزنید رو CD برام بیارید و برنامه رو پرینت کنید و همراهش بدید.ممنون میشم کمک کنید
خواسته شما چيه ؟
تمرين رو بذار اگه بلد بودم حتما كمك ميكنم.
مرسی از شما.این از مثال.(به روش ذوزنقه انتگرال زیر را حساب کنید)هر جاش رو اگر متوجه نشدید تا بگم:
.یک تمرین دیگه هم هست که دست رفیقم هست.اونم اگر بتونید حل کنید عالی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه روشش رو توضیح بدین؟
تو عکس که راحت معلومه چی شده ولی بازم میگم:
روشش اینه:
F(x تابعی پیوسته بر بازه [a,b] باشد آنگاه انتگرال از a تا b اف ایکس دی ایکس به روش زیر حل میشود(روش رو تو عکس گفتم و دورش با خط قرمز کشیدم).h ما میشه کران بالا - کران پایین تقسیم بر n (که تو صورت سوال داده).بازم اگر نیاز به توضیح بیشتر هست بگید تا بدم.ببخشید اگر نتونستم خوب توضیح بدم
دوست من اين كه من سورس برنامه رو به شما تحويل بدم اسمش كمك نيست.
شما درخواست پروژه داريد ,كه خلاف قوانين فروم هست.
خودتون شوع كنيد اگه جايي به مشكل برخوريد مطرح كنيد, اساتيد هستن كمكتون ميكنن.
از من ناراحت نباشيد .
اگه تونستم حتما كمك ميكنم.
آقا این چه حرفیه میزنید.من ناراحت نیستم.آخه من اصلا C بلد نیست.اگر میشه بصورت PM بهم بدید.خیلی لازمه.خواهش میکنم بهم برسونید![]()
بحث دیگه داره کش دار میشه و بی نتیجه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)