سلام دوستان
من یه هارد Maxtor 20 GIG دارم. این هارد ما یه زمانی تکونهای شدیدی رو تحمل کرده و الان چند وقتیه که بد سکتور گرفته. البته من از بقیه فضای سالم هاردم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. اون قسمتهایی هم که بدسکتور دارند کاری به کارشون ندارم. در واقع این که میگم کاری به کارشون ندارم به خاطر یه تصوریه که از برنامه هایی که Defrag میکنند دارم. اگه اشتباه نکنم اینجور برنامه ها موقع Defrag کردن جاهایی رو که Bad sector باشه علامت گذاری میکنند که اطلاعاتی روشون ریخته نشه. (اگه اینطور نیست دوستان بگن)
و اما مشکل من. از اون زمانی که هارد من به این روز افتاده موقع روشن کردن سیستم ، با یه Warning مواجه میشم. که مضمونش اینه که هر لحضه امکان داره اطلاعات هارد شما از دست بره. سریعا یه Backup از هاردتون تهیه کنید و انو عوض کنید.
سوال اول من اینه که ایا راهی برای خلاص شدن از دست این Error هست یا نه. این توضیح رو هم بدم که من اون قسمتی از Setup که مربوط به نمایش Error هاست رو غیرفعال کردم اما بازهم مشکل برقراره.
و سوال دوم اینکه ایا راهی هست که من اون بخشهایی که Bad sector گرفتن رو به عنوان یه پارتیشن جداگونه تعیین بکنم یا نه؟
در ضمن من نمیدونستم این رو باید تو این بخش بنویسم یا سخت افزار چون تا حدودی به هردوش ربط داره.