سلام به دوستان
میخواستم بدونم چطور میتونم رو فیلمی یه آرمی رو قرار بدم
متشکرم
سلام به دوستان
میخواستم بدونم چطور میتونم رو فیلمی یه آرمی رو قرار بدم
متشکرم
عزیزم شما تو بخش های دیگه سوالتون رو مطرح کنید .
ولی من حالا محض رضای خدا جوابتون رو میدم
عزیز شما ارمتون رو توی یک پس زمینه ی سبز قرار بدین بعد توی هرکدام از نرم افزار های میکس و منتاژ که میخواین ببرین و از قابلیت coromacy اون نرم افزارتون استفاده کنین همین!![]()
سلام دوست عزیز
lion_sun عزیز فکر کنم منظور ایشون این بود که یه لوگو یا اصطلاحا واترمارک رو ( مثل آرم شبکه ها یا آدرس سایت ها که تو ویدئوهای دانلودی میذارن) رو یه ویدئو بندازی...
برای این کار هم خیلی راحت هست ، شما ویدئویی رو که میخوای رو وارد افتر میکنی و یه پروژه جدید می سازی و ویدئو رو در پروژه میاری ، اون عکس یا طرحی رو که میخوای رو میاری تو پروژه و هر کجای صحنه که میخوای میذاریش ، اگه هم میخوای که یه متن روی ویدئو بذاری که از نوار ابزار بالا در افتر ، ابزار Text رو انتخاب میکنی و متن رو مینویسی...
البته اینطور که من متوجه شدم ، شما کلیات پایه ای افتر رو بلد نیستی که من پیشنهاد میکنم که حتما یاد بگیری خیلی به نفعت هست و هیچ وقت هم دنبال یاد گرفتن سرسری نباش. تصمیم با خودته.
موفق باشی
مرسی به هر حال
حالا ایشون میتونه این کار رو با هر نرم افزار ادیت مثل Adobe Premiere Pro CS4 یا EDIUS انجام بده ، نیازی به افتر نیست حتماشاید افتر یه مقدار دچار سردر گمیت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)