سلام دوستان عزیز
من از بین این 2 تا گوشی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنمبه نظر شما کدوم بهتره
البته اگه دلیلتون رو هم بگین ممنون میشم
فقط سریع
![]()
سلام دوستان عزیز
من از بین این 2 تا گوشی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنمبه نظر شما کدوم بهتره
البته اگه دلیلتون رو هم بگین ممنون میشم
فقط سریع
![]()
سلام
متشکر از بابت این تاپیک
من هم همین سوال رو دارم
تا یک قدمیِ HD2 رفتم اما نخریدم بخاطر مشکل دوربینش و مشکل آنتن دهیش تو ایران و مسئلۀ هنگ کردنش و ضعف باتری و کیفیت صدایِ بلندگو ش .
البته تاپیک بررسیِ اچ دی 2 رو دارم دنبال میکنم
و همینجا از همۀ دوستانی که اطلاعاتِ با ارزششون رو در اون تاپیک در اختیار دیگران قرار میدند تشکر دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ان 900 پاکت پیسی نیست اما دست کمی از اون نداره و از همه مهمتر اینکه نوکیا اولین شرکتِ موبایله در دنیا
اگه تو این سایت ان 900 هم مورد بررسی قرار گرفته لطفا لینکش رو اینجا درج کنین
با تشکر
![]()
سلام
این اطلاعاتی که شما دادی من جایی نشنیدم میشه لطف کنید منبع حرفتون رو بگید آیا واقعا این همه عیب داره !!!!!؟؟؟؟؟تا یک قدمیِ HD2 رفتم اما نخریدم بخاطر مشکل دوربینش و مشکل آنتن دهیش تو ایران و مسئلۀ هنگ کردنش و ضعف باتری و کیفیت صدایِ بلندگو ش .![]()
مشکل آنتن دهی که خیلی جدی هست! دوربین رو هم من شنیده بودم، ولی بقیه رو نشنیده بودم! گرچه صدای بلند گو هم بعید نیست که ضعیف باشه!این اطلاعاتی که شما دادی من جایی نشنیدم میشه لطف کنید منبع حرفتون رو بگید آیا واقعا این همه عیب داره !!!!!؟؟؟؟؟![]()
انتن دهی حل شده !
دوربین هم بهتر شده ولی توقع یه دوربین خوب رو ازش نداشته باشید . البته بدم نیس
صدای بلندگو هم قوی نیس ...
ولی با این حال از n900 خیلی بهتره ...
اگه یه گوشی همه فن حریف میخوای امنیا 8000 بردار .. نقص نداره
علیک سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظره منم از هر جهت اچ دی2 بهتره.
البته از نظر مولتی مدیا و تایپ کردن(به دلیل داشتن کیبرد در ان900) ان900 گزینه ی بهتریه ولی در باقیه موارد مانند سخت افزار و ال سی دی......اچ دی2 حرف اول را میزنه.
ان900 الان خیلی گرونه حداقل باید 6 ماه دیگه بخری!
ولی اچ دی 2 هیچ ایرادی جز کیبرد نداره!
به نظر من بهترین انتخاب واسه شما ایفون 3جی اس هستش.
اچ دی 2 مشکل دوربین داره(سایه های صورتی در عکس) و آنتن دهیش تو ایران مشکل داره .
ان 900 هم قیمتش نجومیه و یه چی در ما یه های ان 97 ه .و اصلا با این قیمت و حتی افت که نهایت تا 700 بیاد پایین نمیارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)