تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: چگونگی اعمال تغییرات به برنامه جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

14 چگونگی اعمال تغییرات به برنامه جدید

سلام دوستان من یک برنامه با vb.net و بانک sqlexpress2008 نوشتم و به مشتری تحویل دادم حالا میخوام تغییراتی در برنامم بدم که این تغییرات شامل تغییر در بانکم و خود برنامم میشه حالا برای اینکه این برنامه جدید رو تحویل بدم باید چطوری بانک و برنامه جدید رو تغییراتشو در برنامه قبلی اعمال کنم لطفا راهنمایی کنید چون من در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTPROG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

برای آپدیت فایل exe کافی آپدیت جدید رو به مشتری بدید با کپی کردن حل میشه

اما بانک اطلاعاتی:
    شما میتونید از دو روش استفاده کنید
    1-اینکه مشتری یک بکاپ براتون بفرسته (با ایمیل یا هرچی) و شما تغییرات رو اعمال کنید و فایل جدید رو بهش پس بدید
    2-یه برنامه جدا به نام آپدیت بنویسید تا به صورت نرم افزاری تغییرات رو اعمال کنه(با کد نویسی)

حالا میخوای با کدوم انجام بدی تا بیشتر بحث کنیم

البته روش اول راحتره ولی دردسر انتقال فایلش بیشتره
    روش دوم کارایی بهتری داره و دانش بیشتری تو تغییرات در بانک میخواد

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1- هرگز ساختار جداولتان را تغيير ندهيد
    2- ايندكس هاي يونيك را به هيچ عنوان تغيير ندهيد
    3 - براي ارتقاء حتي الامكان سعي كنيد از جداول جديد استفاده كنيد ، مگر اينكه نشود يا سربار پردازشي بصورت چشمگيري بالا برود
    4- ويو ها ، توابع ، پروسيجرهاي ذخيره شده را با خيال راحت تغيير دهيد و از تغيير در آنها نترسيد !

جهت ارتقاء نياز داري كه هر نسخه از ديتابيست رو بتوني تشخيص بدي ، خيلي روي اين نكته دقيق باش . بايد در يك نقطه از ديتابيس ورژن رو ذخيره كني حالا ميخواد جدول تنظيمات باشه يا هر كجاي ديگه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیزMTPROG میشه بیشتر در مورد کپی کردن فایل exe توضیح بدید منظورتون اینه که کجا باید کپی کنم در مورد بانکم خودتون با توجه به اینکه من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم یک روش رو انتخاب کنید ممنوم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

سلام دوست عزیزMTPROG میشه بیشتر در مورد کپی کردن فایل exe توضیح بدید منظورتون اینه که کجا باید کپی کنم
    کاری نداره برنامه جدیدتون یکبار دیگه Rebuild کنید و فایل Exe ساخته شده در پوشه bin ویا Release رو به مشتری میدید و مشتری هم اون فایل رو دقیقا تو مسیری که برنامه نصب شده و فایل exe برنامه موجود هستش کپی میکنه و فایل جدید با فایل قدیم Replace میشه از این به بعد برنامه با تغییرات جدیدی که اعمال کردید کار میکنه

در مورد بانکم خودتون با توجه به اینکه من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم یک روش رو انتخاب کنید
    بستگی به خودتون داره من به شخصه از روش دوم استفاده میکنم و از روش اول زمانی استفاده میکنم که اطلاعات دچار مشکلاتی نا معلوم شده باشه و با ایمیل یک بکاپ ازشون میگیرم و روش تجزیه و تحلیل میکنم تا ببینم مشکل از کجاست

فرض کنید بانک شما احتیاجات زیر رو جهت آپدیت داره:
    اضافه کردن فیلد X5 به جدول X
    حذف کردن فیلد Y4 از جدول Y

اگر از روش اول استفاده کنی بکاپ رو میگری اون تو سیستم خودت تو محیط SQL SERVER بصورت دستی دو کار بالا رو انجام میدی و بعد بکاپ رو به مشتری پس میدی و تغییرات اعمال میشه

اگر از روش دوم استفاده کنی یک فایل exe جهت آپدیت ایجاد میکنی و تغییرات بالا رو با کد نویسی اعمال میکنی و فقط کافی این فایل رو مشتری بدی و وقتی اونو اجرا میکنه برنامه تغییرات رو تو بانک اعمال میکنه

روش اول زیاد اطلاعات آنچنانی نمیخواد فقط یکم دردسر داره
    ولی روش دوم کارایی بیشتری داره و اطلاعات نسبتا بیشتری میخواد (البته نه زیاد)

حالا خودت میتونی انتخاب کنی.

اگه از روش دوم خواصتی استفاده کنی راهنماییت میکنیم

در ضمن توصیه های کاربر bad_boy_2007 که در پست 3 ذکر کردن خیلی مهمه حتما مد نظر داشته باش
    Last edited by MTPROG; 14-12-2009 at 09:40.

6. این کاربر از MTPROG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BabyBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    bed

پيش فرض

برای تغییر دادن Application هیچ مشکلی نداری و میتونی با ساختن Setup هم برانامه ی جدید رو با جای قبلی بزاری هم این که کنارش نصب کنی.

برای تغییر Data Base هم میتونی از دستورات مربوط به DDL استفاده کنی یعنی میتونی از یه Script ساده استفاده کنی و یا این که یه Application کوچولو بنویسی تا این کارارو هوشمندانه تر انجام بدی.

در ضمن صحبت تمام دوستان تایید میشه.

8. این کاربر از BabyBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه میشه همون روش دوم رو توضیح بدید ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه no name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    دیروز بعد از ظهر

پيش فرض

tanxxxxxxx

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

فرض کنید شما قرار عملیات زیر رو جهت آپدیت انجام بدید
    1-خالی کردن جدول TableName
    2-صفر کردن شماره AutoNumber
    3- حذف ستون X1
    4-ایجاد ستون Y1

با نمونه کد زیر تمام اینکارها به صورت اتوماتیک توسط فایل آپدیت شما انجام میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از MTPROG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام رفقا ، ضمن تاييد راهنمايي جناب MTPROG ، به نظرم آمد يك روش ديگر را هم توضيح بدم .
    مزيت اين روش اين است كه سريع است و 100 % مطمئن ، از اين نظر كه اطمينان كامل داريد كه تمام تريگر ها ، پروسيجر هاي ذخيره شده ، ايندكسها و ... همگي به درستي ارتقا مي يابد .فقط همانطور كه قبلا گفتم بايد اول از همه بتونين تشخيص بديد كه اين نسخه اي كه داريد كدام ورژن ديتابيس است .

مثلا برنامه شما ورژن هاي 1 ، 2 و 3 را دارد كه ورژن 3 آخرين نسخه آن است ، براي ارتقاي ورژن 1 به 2 يك فايل ايجاد كنيد (محتواي اين فايل متني در ادامه توضيح داده ميشود) و سعي كنيد دستورات اين فايل را با يك تراكنش (حتما با تراكنش) اجرا كنيد . براي ارتقاي 2 به 3 هم به همين شكل .

حال اينكه اين فايل چگونه بوجود مي آيد ، اول دو عدد بانك اطلاعاتي يكي نسخه قديمي و يكي نسخه ارتقا يافته را در SQL Attach كنيد ، سپس در VS از منوي Data گزينه Schema Compare را بزنيد و سورس را ورژن جديد و Target را هم بر روي نسخه قديمي تنظيم كنيد ، برايتان اسكريپت آبديت را ايجاد ميكند .

نياز به كمي دقت هم داريد از جمله اينكه يوزر هاي ديتابيس را در صورت عدم نياز اسكريپت نكنيد .

در مورد شيوه اجراي اين دستور هم در انجمن برنامه نويس جناب DelphiAsistance برنامه اي با نام SPGenerator قرار داده اند كه كمكتان ميكند .
    Last edited by bad_boy_2007; 17-12-2009 at 17:32.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •