لطفا نحو ه ی فعال کردن Hyperthreading برای سی پی یو های اینتل را به من بگین
من یک cpu دارم که این تکنولوژی رو ساپورت می کنه اما هر کاری کردم نتوانستم اون رو فعال کنم
اگه کمکم کنید ازتون ممنون می شم...
لطفا نحو ه ی فعال کردن Hyperthreading برای سی پی یو های اینتل را به من بگین
من یک cpu دارم که این تکنولوژی رو ساپورت می کنه اما هر کاری کردم نتوانستم اون رو فعال کنم
اگه کمکم کنید ازتون ممنون می شم...
محمد حسين ، شما ابتدا به Device Manager برو و با كليك روي + Processors ببين آيا سيستم ، دو تا پردازشگر رو نشون ميده يا نه؟
اگر جواب مثبت بود كه مشكلي نيست و HT فعال هست ؛ در غير اينصورت خبر كن تا بگم .
![]()
فرید عزیز برای من فقط یک پردازنده در جایی که گفتی هست .از این که غیر فعاله مطمئنم اما می خوام بدونم چطوری میشه فعالش کرد
متشکرم...
خب حالا اگر شما مطمئني كه CPU مورد نظر از HT پشتيباني ميكنه ، از داخل تنظيمات Setup بايوس براحتي ميتوني HT رو فعال كني: Hyper Threading=Enable .
محل اين قسمت هم بسته به شركت سازنده ي بايوس هست . مثلا در سيستمي كه من آزمايش كردم ، داخل بخش مستقلي بنام Others بود .
ضمن اينكه نرم افزاري توسط شركت سازنده ي سيستم مورد نظر به خريدار ارائه شده بود كه كاربر رو قادر مي ساخت بخشي از تنظيمات مهم بايوس رو از داخل ويندوز تغيير بده:
اما شما از طريق تنظيمات بايوس براحتي اينكار رو ميتوني انجام بدي.
ضمنا مايكروسافت نصب حداقلSP1 رو براي استفاده از HT توصيه كرده است.
![]()
فرید جان ازکمکت متشکرم اما این حرف هایی که تو زدی رو من 100بار شنیدم و همشو حفظ هستم .اصلا در بایوس من چنین چیزی وجود نداره .در ضمن مادر بورد من Giga 8IEهست آیا اون نرم افزاری که گفتی برای مادر بورد من هم کار می کنه2004P
این Hyperthreading خودش فعال هست و نیاز به فعال کردن نداره
من که تا حالا نشنیدم کسی بگه Hyperthreading رو فعال کردم.
شرمنده عزيز ، اين برنامه ، ويژه ي مدل خاصي از لپتاپ هست و بايوس شما با اون حتما فرق مي كنه.نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
اما اگر HT فعال باشه ، توي Device Manager حتما بايد دو تا پردازشگر نشون داده بشه.
حسن جان ، شنيدن يا نشنيدن چيزي رو نميتونه اثبات يا رد كنه .نوشته شده توسط hasan11
شما اگر به برنامه اي كه تصويرش رو در پست قبلي گذاشتم دقت كني مي بيني براحتي ميشه HT رو غير فعال كرد .
البته اينكار در موارد ويژه اي فقط لازم ميشه. مثلا وقتي كسي بخواد win98 رو نصب كنه... .
![]()
مثل اینکه مشکل ما حل شدنی نیست.فرید جان از راهنمائی هایی که کردی ممنونم
FARID_R یک گزینه توی بایوس قسمت CPU هست که غیر فعاله نوشته برای Windows XP غیر فعال باشه، فکر می کنم منظورت همونه، ولی مال من غیر فعال هست 2 تا CPU هم توی اون قسمتی که تو گفتی نیست.
Last edited by VIP-III; 19-01-2007 at 08:03.
محمد حسين عزيز ، فقط اين تصويرها رو داشته باش تا مطمئن بشي آيا HT سيستمت كي فعال هست (تصاوير مربوط به دو حالت فعال و غير فعال بودن HT هست). من توي اين فرصت از تعدادي از متخصص ترها(يكي توي تهران و دو نفر مشهد) سؤال كردم و باز هم پرس و جو خواهم كرد تا ببينم علت مشكل شما چي ميتونه باشه . اگر به نكته ي خاصي رسيدم همينجا خبرت مي كنم.
خوش باشي.
![]()
![]()
Last edited by FARID_R; 24-03-2006 at 19:54. دليل: Image Editing
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)