سلام
یه ماشین می خواهم به هم معرفی کنی که سه چهار تومان باشه
محکه باشه چون فقط می خواهم توی جاده خاکی (جاداش خیلی موج داره )
جا دار باشه
مصرف سوخت خیلی مهم نیست![]()
سلام
یه ماشین می خواهم به هم معرفی کنی که سه چهار تومان باشه
محکه باشه چون فقط می خواهم توی جاده خاکی (جاداش خیلی موج داره )
جا دار باشه
مصرف سوخت خیلی مهم نیست![]()
ببین ، من بهت پیشنهاد میدم یه تویوتا کرولا قدیمی بخری ، حدود 3 میلیون ...
هفته پیش یکی از دوستام داشت فروخت ... قرمز رنگ و تا حدود زیادی تر و تمیز ... رینگ اسپرت هم بود و کولر هم داشت + روکش صندلی چند ماهه جدید : 3 میلیون
ولی جدا من نشسته بودم پشتش فرمون بسیار نرمی داشت ، شاسی فوق العاده + موتور با کارکرد بسیار نرم
Last edited by REG.RELOADED; 11-12-2009 at 19:54.
شاسی بلند یا کوتاه اگر فرق نداره یه فولکس پاسات بگیر بدک نیست اگر بهش برسی مصرفش تا صدی 8 میرسه
سلام می شه یه عکس فولکس پاسان بزاریشاسی بلند یا کوتاه اگر فرق نداره یه فولکس پاسات بگیر بدک نیست اگر بهش برسی مصرفش تا صدی 8 میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ماشین سفیدش قشنگ تره عکسشو پیدا نکردم
والا منکه از ماشین هیچی سر در نمیارم ولی امیدوارم هرچی میخری حسابی خوب باشه !!
فکر کنم offtopic بود پستم![]()
سلام عزيزان ببخشيد كه مزاحم شدم اخه داشتم رد ميشدم كه يهو اين مطلب gamesland.ir رو خوندم و يه عالمه اينجوري شدم
منم اميدوارم كه يه ماشين عالي بخري و ازش راضي باشي![]()
دوست عزيز ماشين خارجي تو اين رنج بخواي بخري سرطانه صاحب اول و آخرشم خودتي هر روزم تو تعميرگاهي به نظرم اگر ميخواي تو جاده خاكي و تپه كوه كمن مثل لار بري يه لندلوور بگير
با 4 تومن راحت میشه یه پیکان 80 ترو تمیز بخری
( البته توی ایران هیچ ماشینی سالم نیست )
لند رور هم که خارجیهدوست عزيز ماشين خارجي تو اين رنج بخواي بخري سرطانه صاحب اول و آخرشم خودتي هر روزم تو تعميرگاهي به نظرم اگر ميخواي تو جاده خاكي و تپه كوه كمن مثل لار بري يه لندلوور بگير
ولی درسته برای کار تو با این قیمت بهتره که یه لند رور یا تویوتا لند کروز بگیری
ماشین معمولی که در حالت عادی بدرد بخوره هم زیاده مثل انواع رنو یا همین پیکانی که گفته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)