تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کمک نیزمند یاری تان هستیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک نیزمند یاری تان هستیم

سلام سر عت سیستم من خیلی پایینه رفته که حتی ابتدا یکار که ویندوز شروع میشه؟ گریمو در میاره؟ سیس تم منe8400 and main p5kc and ram 2 gig (800) and vga 8600 gtسیستم من مشکل چیدا کرده یا باید ویندوز عوض کنم یا ویروس ....... ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه kiyarash1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول با یه ویروس یاب به روز کامپیوترتو ویروس یابی کن اگه مشکلت حل نشد بو سراغ نصب ویندوز
    بازم اگه ایراد داشت مشکلت سخت افزاری هستش.چک کن بگو اگه مشکلت سخت افزاری هست کمکت کنم

3. این کاربر از kiyarash1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم چه ویندوزی بزنم من کاپرسکی 2009 اپدیت شدشو دارم وقتی سیستم کار میکنه صدای مثل گیر کردن چند دنده میمونه احتمالا باید هارد باشه هارد من سامسونگ 320 و بعدش تازگی ها وقتی سیستم از طریق ویندوز ریست می کنم مشکلی نیست ولی وقتی با دکمه ریست می کنم وقتی که می خاد بیاد بالا چند ثانیه سیستم خاموش میشه زمان بال اومدن احساس می کنم چند ثانیه برقش قطع میشه و دوباره شروع به کار می کنه ممنون از راهنمایی تون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض

دوست عزیز آنتی ویروست رو حتما 2010 کن.ویندوز ورژن مختلفی داره و واسه کارای مختلف فرق میکنه.اگه دنبال مد و فناوری روز هستی ویندوز7 یا ویستا اگه واسه بازی می خوای xp profesional s.p3 واسه کار با نرم افزارهای مختلف xp s.p2 یا 1.اما واسه مشکل هاردت اول هاردتو جدا کن ببین موقع بالا اومدن صداش قطع میشه یا نه.اگه نشد مشکل یا از پاور کیسه یا از پاور فن.بله دوست عزیز برق رسانی سیستمت ایراد پیدا کرده که میتونه به علت استفاده از قطعات زیاد و تعویز نکردن پاورتون باشه.

6. این کاربر از kiyarash1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بايوس آپديت بشه . و به حالت ديفالت برگردانده شه . فن ها تميز باشه . پاور ضعيف نباشه . كسپر بدرد نمي خوره و لود زيادي روي هارد ايجاد ميكنه . ess4 خوبه . من و خيلي ها مدتها داريم بيمشكل . حالت acpi توي بايوس 2.0 auto يا s3 باشه .

8. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض جواب

بايوس آپديت بشه . و به حالت ديفالت برگردانده شه . فن ها تميز باشه . پاور ضعيف نباشه . كسپر بدرد نمي خوره و لود زيادي روي هارد ايجاد ميكنه . ess4 خوبه . من و خيلي ها مدتها داريم بيمشكل . حالت acpi توي بايوس 2.0 auto يا s3 باشه .
    با سلام دوست عزیز من تو یه سایت امنیتی چند وقت پیش این مطلب رو خوندم که kaspersky 2010 برترین ویروس یاب حال حاظر جهان هستش پس لطفا بر حسب کار کردن با ویروس یاب اونو بهترین ندونید با تشکر 

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

می خواستم بدونم چه ویندوزی بزنم من کاپرسکی 2009 اپدیت شدشو دارم وقتی سیستم کار میکنه صدای مثل گیر کردن چند دنده میمونه احتمالا باید هارد باشه هارد من سامسونگ 320 و بعدش تازگی ها وقتی سیستم از طریق ویندوز ریست می کنم مشکلی نیست ولی وقتی با دکمه ریست می کنم وقتی که می خاد بیاد بالا چند ثانیه سیستم خاموش میشه زمان بال اومدن احساس می کنم چند ثانیه برقش قطع میشه و دوباره شروع به کار می کنه ممنون از راهنمایی تون
    دوست عزیز به نظر من مشکل از هارد شماست حالا شاید بد سکتور داره یا ضربه دیده

پیش یه متخصص ببر اگر هم گارانتییش تموم نشده که چه بهتر

11. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دمای کل سیستم رو هم چک کن

13. این کاربر از rasool1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

دوست عزیز آنتی ویروست رو حتما 2010 کن.ویندوز ورژن مختلفی داره و واسه کارای مختلف فرق میکنه.اگه دنبال مد و فناوری روز هستی ویندوز7 یا ویستا اگه واسه بازی می خوای xp profesional s.p3 واسه کار با نرم افزارهای مختلف xp s.p2 یا 1.اما واسه مشکل هاردت اول هاردتو جدا کن ببین موقع بالا اومدن صداش قطع میشه یا نه.اگه نشد مشکل یا از پاور کیسه یا از پاور فن.بله دوست عزیز برق رسانی سیستمت ایراد پیدا کرده که میتونه به علت استفاده از قطعات زیاد و تعویز نکردن پاورتون باشه.

دوست عزیز منظورت اینکه برم یه هارد گیر بیارم بعدش تست کنم؟ من فن ها رو تمیز کردم من هم کاپرسکی دارم هم انپست چون من 24 ساعت انلاین هستم مجبورم سیتم از نظر امنیت خیال من راحت باشه و بعد چطور می تونم تست کنم پاور کیسه یا پاور؟ باز از راهمانیت ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض

سلام
    نه دوست عزیز من به خاطر صدایی که سیستمت داشت و میگفتی احتمالا از هارد هستش گفتم هاردتو جدا کن بعد سیستمتو روشن کن ببین مشکلت حل میشه یا نه.ببین اگه فن پاور ایراد داشته باشه با یه نگاه به پشت کیس و دقت تو چرخشش متوجه ارادش میشی که کند می چرخه در غیر این صورت مشکل از پاور هست.اگه میتونی با یه پاور دیگه تست کن اگه مشکل حل نشد بازم من در خدمتت هستم.

16. این کاربر از kiyarash1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •