دوستان بازی نبرد مرگبار اونم با گیم میکر ساختم البته این بازی ایراد زیاد داره اما ارزش دنلود رو داره
به زودی توی همین جا برای دنلود می زارمش 10تا پارت 500 کیلوبایتی شرمنده!![]()
دوستان بازی نبرد مرگبار اونم با گیم میکر ساختم البته این بازی ایراد زیاد داره اما ارزش دنلود رو داره
به زودی توی همین جا برای دنلود می زارمش 10تا پارت 500 کیلوبایتی شرمنده!![]()
دوست عزیز 5 مگ رو نمیخاد 10 پارتش کنی.........اونجوری وقت بیشتری گرفته میشه برای دانلود.........
شما کل بازی رو یک جا بزار یک 5 مگ که چیزی نیست.............
دوست عزیز من تو خونه یه اینترنت فکسنی دارم که واسه آپلود جیگرم رو خونه می کنه ولی بازم شرمنده!
![]()
ایول بابا کارت خیلی درسته !
عکسها که بازی فوق العاده جالبی رو نشون میده . من که حتما دانلودش میکنم
موفق باشی
ممنون آقای Reza Azimy_RWو KAVEH.VB به زودی تو پرشین گیگ آپلودش می کنم
راستی اینهم یه اسکرین شات دیگه از بازی
داستان بازی چیه؟
در سال 2012 شرکت بزرگ اینتل توسط یک سرمایه دار آمریکایی خریداری میشه . پردازنده های اینتل به نصب قیمت فروش می ره و شرکت ای ام دی ورشکست می کنه .ناگهان یک ماه بعد تمامی سیستم های بانکی دنیا توسط یک شبکه خارجی به نام Hell of intel کنترل می شن و دنیا دجار آشوب میشه . دوباره ای ام دی بلند می شه و اسم خودش می زره
Army Mortal Defuser(AMD)یعنی ارتش مرگبار مدافع
و این اینجا بازی شروع می شه! این بازی داستان خیالی داره البته به اینترنت کم سرعت و امتحان های میان ترم نتوانستم فیلم شروع و پایان براش درست کنم
مخلص تمامی بر و بچه های خفن![]()
ممنون آقای Reza Azimy_RWو KAVEH.VB به زودی تو پرشین گیگ آپلودش می کنم
راستی اینهم یه اسکرین شات دیگه از بازی
داستان بازی چیه؟
در سال 2012 شرکت بزرگ اینتل توسط یک سرمایه دار آمریکایی خریداری میشه . پردازنده های اینتل به نصب قیمت فروش می ره و شرکت ای ام دی ورشکست می کنه .ناگهان یک ماه بعد تمامی سیستم های بانکی دنیا توسط یک شبکه خارجی به نام Hell of intel کنترل می شن و دنیا دجار آشوب میشه . دوباره ای ام دی بلند می شه و اسم خودش می زره
Army Mortal Defuser(AMD)یعنی ارتش مرگبار مدافع
و این اینجا بازی شروع می شه! این بازی داستان خیالی داره البته به اینترنت کم سرعت و امتحان های میان ترم نتوانستم فیلم شروع و پایان براش درست کنم
دوستان بلاخره آپلود کردم این هم لینک های دنلود
بعد از دنلود های قسمت ها همه آنها در یک مکان ریخته و شروع به نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص ببر و بچه خفن
دوستان شما می توانید مستقیم به
بروید و از آنجا فایل ها دنلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشید دوستان یک کم دنلود پیجیده شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پرویز جان هنوز دانلود نکردم ولی این اسکرین شات اخزی به نظر دو بعدی میاد !؟![]()
مرگ بر اینتل
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)