من ميخوام يه خورده از استرسهاي روزانه ام رو كم كنم چه دارو يا راهكاري رو پيشنهاد ميكنين؟
من ميخوام يه خورده از استرسهاي روزانه ام رو كم كنم چه دارو يا راهكاري رو پيشنهاد ميكنين؟
ژریاتریک از فارماتون....
ویتامین C ..
آب پرتقال....موز.....شیرموز....
شیر+موز+بادام درختی+عسل .....برای این ترکیب مجرد باشی اذیت میشی
کتاب های برای این منطور وجود داره -مثل آموزش ریلکسیشن .مهارتهای زندگی -مهارت کنترل استرس
یوگا هم موثره .
به طوذ خلاصه در یک محل ارام با نور ملایم با موسیقی ارام -5 نفس عمیق بکشید و شروع به شل کردن عضلات از ناحیه پا به بالا کنید تا کل بدن شما شل شود با شل شدن بدن و تنفس ارام دیگر اضطراب را تجربه نمی کنید-می توانید صحنه زیبایی مثل طبیعت را که شما در انجا هستید را تجسم کنید ( صدای پرنده- ابشار -حس نسیم روی صورت را هم می توانید تجسم کنید ) و تکرار این تمرین روزی دوبار باعث کاهش استرس روزانه می شود .
3 راه حل بهت پیشنهاد می کنم :
1. موسیقی،
2. موسیقی،
3. موسیقی!
(شاید -بلکه قطعا!- این همون چیزی باشه که مومنان میگن : تنها با یاد خدا دلها آرام می گیرد،
ولی من شخصا تا به حال داروئی به قدرت و عظمت موسیقی برای پیشگیری یا درمان بیماری ها روحی (به ویژه) و جسمی ندیدم!)
با حال بود!شیر+موز+بادام درختی+عسل .....برای این ترکیب مجرد باشی اذیت میشی
همون معجون خودمون!
برای متاهلا هم سخته!!
میوه خور بودن و تو این زمینه بی ملاحظه بودن هم نعمتیه!
چندتا قطعه خوب ميشه معرفي كنين
1. موسیقی،
2. موسیقی،
3. موسیقی
درود..
چند تا قطعه ی خوب که سهله.. اما این چند تا قطعه برای من خوب هستند! برای شما هم هستند؟؟
من سالهاست که گوش میدم.. عمدتا موسیقی سنتی و بیشتر هم تکنوازی و یا گروه نوازی و گاهی همراه با آواز.. تکنوازی های ویولون، تار، سه تار، سنتور، پیانو... و گروه نوازی ها و آوازهائی که اساتید دیگه همراه با این نوازنده گان یا آهنگسازها اجرا کردند.. البته موسیقی های غیر سنتی و خارجی هم اگر اون قالب ایده آل ذهنم رو داشته باشند گوش میدم.. ولی عمدتا میشه گفت انواع موسیقی ای که گوش می دم یا خیلی "آرام" هستند یا خیلی حماسی و پر شور و حال...
حالا اگر از این موسیقی لذت می بری چند تا کار رو معرفی کنم..
دقيقا اتفاقا من هم خواستم همين جوابو بدم كه ديدم قبلش اين دوست عزيزمون گفتن.............. .
شما يا موسيقي سنتي ايراني يا موسيقي ترنس يا موسيقي نيو ايج گوش بده تا به آرامشي برسي كه ................. .(البته مقوله هنر سليقه اي هستش)
نمی دونم بی اختیار تا گفتی آهنگی معرفی کن این آهنگ به ذهنم رسید!
اجرای قطعه ی "بهار مست" ساخته ی استاد ابوالحسن صبا و تنظیم استاد فرامرز پایور که فردا روز تشییع جنازه شون هست!
این قطعه واقعا حس و حال عجیبی داره برای من..
براتون آپ کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم اگه تو ایران زندگی میکنی باید کلا قید ریلکس بودن و آرامشو بزنی ! حالا هی با موسیقی خودتو خوش کن فایده نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)