تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نسل جديدي از كامپيوترهاي تحقيقاتي به بازار عرضه خواهد شد

  1. #1
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض نسل جديدي از كامپيوترهاي تحقيقاتي به بازار عرضه خواهد شد

    29 اسفند 1384 - مركز تحقيقاتي يوليش در آلمان، به زودي نسل جديدي از كامپيوترهاي تحقيقاتي را به بازار اروپا عرضه خواهد كرد.

    به گزارش پايگاه اينترنتي راديو آلمان، سيستم‌هاي جديد پنجاه‌هزار بار سريع‌تر از كامپيوترهاي كنوني هستند و مي‌توانند در هر ثانيه چهل‌و پنج بيليون(ميليارد) محاسبه انجام دهند. كامپيوتر جديد كه آن را «ژن آبي» ناميده‌اند در مقايسه با كامپيوترهاي امروزي مراكز تحقيقاتي بسيار كوچك‌تر است.

    فيزيك، شيمي، زيست‌شناسي و يا پزشكي تفاوتي نمي‌كند، تحقيق در هر كدام از اين زمينه‌ها زماني معنا دارد كه بتوان نتايج حاصل از تحقيق را به خوبي بررسي و تفسير كرد و تفسير نتايج در درجه نخست نياز به محاسبه دارد.



    در پروژه‌هاي تحقيقاتي پيشرفته امروزي محاسبه و تحليل معادله‌ها و فرآيندهاي پيچيده حاصل از تحقيق و بررسي آنها تنها به كمك كامپيوتر ميسر است، آن هم كامپيوترهاي پيشرفته و مجهزي كه بتوانند به سرعت محاسبه كنند.

    چهار قفسه سياه‌رنگي كه در يك رديف قرار گرفته‌اند، چهار قسمت تشكيل دهنده اين سيستم هستند. فضاي ميان قفسه‌ها تنها به اندازه يك آدم لاغر خالي است و تجهيزات الكترونيكي طوري در قفسه‌ها جاسازي شده‌اند كه به زحمت مي‌توان يك ورق كاغذ را ميانشان جا داد.



    پروفسور توماس ليپرت مدير اين پروژه مي‌گويد: «كامپيوتر مورد نظر داراي شانزده‌هزار و سيصد و هشتاد و چهار پروسسور است كه تمامي اين شانزده‌هزار پروسسورها بايد به طور همزمان فعال باشند تا دستگاه بتواند با تمام قدرت روي يك مساله كار كند. در اينجا مي‌توان اين كامپيوتر را با مغز انسان مقايسه كرد. فركانس مورد نياز دستگاه مانند فركانس مغز انسان بسيار پايين است، بدين ترتيب دستگاه زياد داغ نمي‌شود كه نكته مهمي است.



    حرارت بالا به سرعت موجب فرسودگي سيستم مي‌شود.

    پروفسور ليپرت در مورد مقايسه فعاليت شيميايي مغز انسان با اين دستگاه مي‌گويد: اين كامپيوتر فوق‌العاده، تنها محاسبات را انجام مي‌دهد، چنين نيست كه مغز انسان محاسبات را مثل كامپيوتر و طبق اين مدل انجام دهد.



    مي‌توانيد ترانزسيستورها را با سلول‌هاي عصبي مقايسه كنيد اما تعداد واكنش‌هاي كه مغز انسان مي‌تواند انجام دهد هنوز بسيار بالاتر از چيزي است كه اين كامپيوتر توانايي انجام آن را دارد، اما ما با اين كامپيوتر حداقل به ظرفيت مغزي انسان كمي نزديك شديم.



    اين طرح موجب خوشحالي تمامي پژوهشگران اروپايي است كه در آينده نزديك از اين مغز مصنوعي استفاده خواهند كرد، كامپيوتري با نام ژن آبي كه مي‌توان آن را «كليد قرن بيست و يكم» ناميد.



    تحقيق در رشته‌هاي مختلف علوم هر روز بيشتر به يكديگر مربوط مي‌شود، به همين علت ضروري است كه چنين كامپيوترهايي توانايي انجام معادلات پيچيده را پشتيباني كند.


    one processor board: IBM blue gene

    ليپرت مي‌گويد: «محاسبه برخي از اين معادلات با كامپيوترهاي معمولي يكسال، ده سال و يا شايد صدسال طول بكشد، اما كامپيوتر جديد اين نوع محاسبات را طي چند ساعت و يا حداكثر چند روز انجام خواهد داد.» يك نمونه بارز از اين نوع محاسبات پيش بيني اوضاع جوي است. كامپيوتر مركز تحقيقات يوليش مي‌تواند پراكندگي لايه ازن بالاي منطقه قطب شمال را مدل سازي كند.



    خطر سوراخ شدن لايه‌ازن در اين ناحيه، آب‌و هواي اروپا را نيز تحت تاثير قرار داده است طوري كه پيش‌بيني وضعيت جوي به سادگي مقدور نيست. اين كامپيوتر با توانايي چهل‌وپنج‌ بيليون محاسبه در ثانيه نه‌تنها موقعيت جوي را محاسبه، بلكه به دقت نيز پيش‌بيني مي‌كند.

    itiran.com
    لينكهاي مرتبط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by FARID_R; 22-03-2006 at 11:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •