نظرتون در باره ی آهنگ چیه؟
نظرتون در باره ی آهنگ چیه؟
ضرر داره ولی چون دوست دارم گوش میدم
من آهنگ رو برای این گوش میدم
تخلیه احساساتم......بعضی روزها تخلیه انرژیم.....بعضی وقتها هم برای خوشی........بعضی وقتها هم استفاده پزشکی...
میتونی تو تاپیک من (اگه آهنگ گوش میدی ............)نظرمو بدونی
خوب این همه کار هست برای هر کدام از کارهات که میتونی اونها رو انجام بدی چرا آهنگ؟
موسيقي در كل چيز خوبيه و انسان از همون اغاز اجتماعي زندگي كردن كه مثلا داشته با چكش روي يه ديواري ميزده متوجه شده كه اگه اون هارو با ريتم بزنه مثلا با 1 و2و 3 بزنه يه جور آهنگي در مياد كه بشر از اون خوشش مياد
اين سوالي كه تو پرسيدي خيلي كليه و فكر نكنم زياد سوال سختي باشه (نظر اكثريت اري خواهد بود)
بعضي موسيقيا ميتونن اعصاب انسان رو طوري بكنن كه ادم بخواد (برقصه)ولي بعضي هاشون سنگين ترن و بدون اين كه كلمه اي بگن ادمو مجبور ميكنن كه بشينه و روي اهنگ فكر كنه به اين گوش بده تا بفهمي چي ميگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين اپرا ي 9 شوپنه شماره ي 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا اين كه مشهور ترين سنات بتهوون هست(سنات مهتاب)
موسيقي راهي براي بيان احساسات هست وقتي كه نمي خواي مستقيم حرف بزني و از نظر من يكي از هنر هاي الهي است(كلاسيك هاشو ميگم)مثل شعر گفتن پس اگه موسيقي بده بايد شعر هم بد باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بتهوون موسيقي رو پلي ميان انسان و خدا مي دونست (درك موسيقي اون از تمام بشر ها توي تاريخ بيشتر بوده)
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 09-12-2009 at 19:01.
سلام
نظرم مساعده در مورد آهنگ!
من هر وقت بیکار بشم آهنگ گوش میدم....و واقعاً بهم کمک می کنه...یا شادم می کنه یا غمگین...البته یه غم خوب!
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)