سلام
چند روز پیش از دم یه فروشگاه موبایل با عجله رد می شدم یه گوشی سلمسونگ تو مایه های U800 دیدم می خواستم بدونم اسمش چیه خیلی خوشگل بود.البته برگشتم و از فروشنده پرسیدم گفتش N700.درسته؟
سلام
چند روز پیش از دم یه فروشگاه موبایل با عجله رد می شدم یه گوشی سلمسونگ تو مایه های U800 دیدم می خواستم بدونم اسمش چیه خیلی خوشگل بود.البته برگشتم و از فروشنده پرسیدم گفتش N700.درسته؟
کدوم گوشی ؟!
اگه از قیافه u800 خوشت میاد و یه گوشی کامل میخای اینو میتونی بگیری اگه گیرت بیاد :
سیمبین 9.3
دوربین 5
فرستنده اف ام
صفحه 2.6 اینچ amoled
یه چیزی تو مایه های ان79 هست
اسم این مدل چیه؟
عثمان ( !!! ) ، خجالت بكش .... اينه رسمش... ؟!؟!؟ اين همه آموزش ديدي ... حالا ميگي اين چيه...؟!؟!؟ حيف اون شيرم كه حرومت كردم. دياسم این مدل چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزيز ، يه عكسي چيزي نميزاريد تا بتونيم كمكتون كنيم.؟!؟؟!سلام
ببخشید،اگه عکس داشتم می ذاشتم.بدبختانه دسترسی به اون فروشگاه هم ندارم .گوشیه کلیدهاش شبیه گوشیه که دوستمون معرفی کردند.
گوشی که دوستمون معرفی کردند اصلا تو ایران نیومد!
Last edited by coopro; 09-12-2009 at 15:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)