سلام
من یه متنیتور الجی دارم که قبلا کابلش له شده بور و رنگ رنگ میشد (کل صفحه رنگ آبی یا سبز یا..) کابلشو عوض کردمو اینبار مانیتورم خراب شد و دوباره همون مشکل از دوستان اگه کسی میتونه لطف کنه و ...
ممنون از ..
سلام
من یه متنیتور الجی دارم که قبلا کابلش له شده بور و رنگ رنگ میشد (کل صفحه رنگ آبی یا سبز یا..) کابلشو عوض کردمو اینبار مانیتورم خراب شد و دوباره همون مشکل از دوستان اگه کسی میتونه لطف کنه و ...
ممنون از ..
سلام دوست عزیز . این مشکل هم میتونه از کابل باشه هم از قسمت رنگ مانیتور و هم از لامپ مانیتور . برو به یه متخصص نشون بده .
مانیتور بقل بلندگو اگه بوده بلند گو هارو ببر دورتر ازش .
دوست عزیز امکان داره مانیتورت در یک میدان مغناطیسی قرار گرفته باشه که با دور شدن از اون میدان مغناطیسی مشکلش حل میشه.
ممنون دوستان
اما مشکل هیچ کدوم ار اینا نبود بعد از تعویض کابل و به خاطر تکون خوردن لامپ تصویر بود که حلش کردم امه حالا مشکل تنظیم نور RGB هست چون تکون خوردن و جای اصلیشون رو ژیدا نمیکنم و وقتی میخوام تنظیم کنم مانیتور به چهار قسمت تقسیم میشه و با تنظیم یکی از قسمت ها تنظیم قسمت های دیگه به هم میریزه و من نهایتا میتونم دو قسمت رو تنظیم کنم اگر کسی از این تنظیمات اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
چون آخر ترم هست نمیتونم بدم بیرون چون طول میکشه و من هم پروژه دارم که باید تحویل بدم
اوضات بی ریخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)