درود
یک فلش خوب می خواستم با سرعت بالا ...
شنیدم sandisc خوبه . درسته ؟
حالا سن دیسک خوبه یا کینگ مکس یا ترنس اند ؟
بعد این امکاناتی که زیرش زده مثلا زیپ کردن و ویندوز ریختن و آنتی ویروس و ... قضیه اش چیه ؟
سپاس
درود
یک فلش خوب می خواستم با سرعت بالا ...
شنیدم sandisc خوبه . درسته ؟
حالا سن دیسک خوبه یا کینگ مکس یا ترنس اند ؟
بعد این امکاناتی که زیرش زده مثلا زیپ کردن و ویندوز ریختن و آنتی ویروس و ... قضیه اش چیه ؟
سپاس
پرسرعت ترین PATRIOT
آقا من هم پاتریوت 8GB X200 (مدل XPORTER) گرفتم
انصافا سرعتش خیلی خوبه
مهم تر از همه ضد آب و ضد ضربه هم هست (البته RESSISTE)
گارانتی اصلیش هم ایمانتک ه
قیمت هم بدین ممنون میشم و اینکه بگین با چه گارانتی است
راجه به امکانات جانبی هم اگر چیزی می دونین بگین ، مثلا این که نوشته اتو لاگین یا زیپ یا ... روی مموری ، یعنی چی ؟ یا واقعا بعضی هاش آنتی ویروس داره و ...
OCZ RALLY و مدلهای CORSSAIR چطورند ؟ چند قیمتند ؟
آقا SIMON137 منم Patriot رو پیشنهاد میدم.
من خودم 2 سال پیش که تازه Patriot اومده بود تو بازار و خیلی هم ازش تعریف میکردن رفتم یه 16GB رو گرفتم 40 تومن بعد آوردم خونه و بازش نکرده بود که با خودم میگفتم آخه خاک تو سر آدم میره 40 تومن میده به فلش میرفتی یکی از او برندهای معمولی مثل Trancend یا Kingston (که اون زمونا دیگه همش چینی شده بودن میگرفتی که هم ارزون باشه هم در مورد خرابیش ضرر کمی بکنی!
خلاصه دل و زدیم به دریا و از تو قوطیش باز کردیم و همین که وارد PC کردیم دیدیم سرعت این کجا و سرعت فلشهای (جواد) کجا!!!
یه فایل 15MB رو اصلا واحد اندازه گیری تو ویندوز نمیزد که چقدرش کپی شده و چقدرش مونده! بعد که یه 2،3 روزی گذشت به خودم هزار تا آفرین و صد آفرین هزار و سیصد آفرین گفتم.
من خیلی اوقات اصلا یادم میره یا اصلا حاشو ندارم که فلش رو بصورت Safe Eject در بیارم ولی باز فلش مثل خر کار میکنه که در مورد این Safe Eject من تا حالا دو تا فلش Kingston یکی 2GB یکی 4GB رو سوزوندم!
سرعت Patriot از هر فلش مموریهای درپیت امروزی که رو دست هر بی سوادی هم میتونی یکیش رو پیدا کنی بیشتره با سرعت Ultra High 200X Read Speed.
خلاصه کلام: اگه یه فلش مموری میخوای که از هر نظر،از نظر پایداری و کیفیت و طول عمر،..... بیشتری داشته باشه من Patriot پیشنهاد میکنم.
در ضمن فلش های PATRIOT ضد ضربه هم هستن!
نظر خودم روی اینها هست :
به نظرتون کدومش بهتره ؟ از تمامی جهات
Last edited by SIMON137; 10-12-2009 at 18:57.
سلام دوست عزیز بهترینشون transcend هستش هم گارانتی مادام العمر داره هم از نظر سرعت فوق العاده کار می کنه
دومی از تمام جهات بهتره!
اصلا جای شک هم نداره!
کادر انتخابی کوچکتر شد...
میگم به نظرتون بین پاتریوت و این پایینیه کدوم رو بگیرم ؟ :
رو این پاتریوته از این برنامه های زیپ کردن و اتو لاگین و ... میشه ریخت ؟
Last edited by SIMON137; 10-12-2009 at 20:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)