تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: Quad یا i5

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض Quad یا i5

سلام من میخواستم یه سیستم جدید برای خودم بخرم اما برای خرید سی پی یو مردد هستم ، سی پی یویی که مد نظرم هست Core2 Quad 2.66 Q9400 هست که 200هزار تومن قیمتشه اما یکی از دوستان اصرار دارن که این سی پی یو( منظور سی پی یوهای کواد) یه مورد تاریخ گذشته اند و ضمن اینکه برق مصرفی بالایی داره (هر چند که من با توجه به جستجوهام تو اینترنت متوجه شدم برق مصرفی این سی پی یو 95 وات هست که بنظر زیاد نمیاد) و توانایی پردازش بچشمگیری نسبت به Core 2 Duo نخواهد داشت ، همین دوستان سی پی یو کـُـر آی5 رو پیشنهاد دادن که با توجه به این پیشنهاد؛ برای خرید سیستم، غیر از اینکه سی پی یو عوض خواهد شد مادربورد رو هم باید تغییر بدم که چیزی در حدود 200 هزار تومان بیشتر از کواد باید هزینه بشه، آیا سی پی یو های اینتل کـُـر آی5 توانایی آنچنان بالایی دارند و قابل توجهی دارند که بخاطر اون 200هزارتومان برای خرید این نوع سی پی یو به جای نوع کواد، بیشتر پرداخت کنم یا خیر؟؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

i5 خیلی به روز تر از core2 quad ها هستش.اگه به من باشه i5 میگیرم اگرم الان پولشو نداشته باشم صبر میکنم تا بتونم یه سیستم بر پایه i5 ببندم.i5 معماری فوق العاده ای داره برای گیم هم خیلی خوبه و توی گیم از core2 quad ها خیلی سرتره.
    core2 quad توی گیم برتری زیادی نداره نسبت به core2 duo(فعلا تا موقعی که بازی ها multi core نیستند که کم کم دارن میشن) ولی توی رندرینگ تفاوتشون زیاده.
    البته خیلی کلی بحث شد.

داره خودمونی میشه sepinood1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته که i5 بهتر و قویتر و با ارزشتره ! ولی شما کاربردتون رو بگید ...! شاید واقعا ارزش هزینه کردن داشته باشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

والا بیشتر برای کارهای گرافیکی مثل ادیت فیلم و عکس و خب ، نرم افزارهایی گرافیکی که من باهاشون میخوام کار کنم ( و البته قرار نیست اونها رو حالا حالاها به ورژن بالاتر آپدیت کنم) بهترین عملکردها رو (بگفته ی سایت های سازنده) تو سیستمهایی با پردازنده Core2 Quad دارند، حتی جدیدترین بازیهایی هم که اومدن بر طبق گفته شرکت های سازنده با همین پردازنده بهترین اجرا رو دارند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    لطفا" حداکثر بودجه ای که در نظر گرفتی رو هم مشخص کنید.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب I5 نسبت به C2Q های اینتل چه به لحاظ ساختاری و تکنولوژیکی و عملکردی بهتر هست

همچنین آینده بهتری هم داره

ضمن اینکه C2Q ها دیگه تولید نمیشه و می شه گفت کمکم داره از رده خارج میشه

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    لطفا" حداکثر بودجه ای که در نظر گرفتی رو هم مشخص کنید.
    سلام مجدد، یک میلیون و دویست هزار تومان برای یه سیستم کامل که یعنی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر رو هم در بر میگیره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مجدد، یک میلیون و دویست هزار تومان برای یه سیستم کامل که یعنی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر رو هم در بر میگیره...
    با این بودجه قویا" core i5 توصیه میشه . اگه یه سیستم کامل می خواهی تو بخش خرید سیستم مطرح کن تا سیستم مناسب پیشنهاد بشه . (ضمنا" کاربردت هم یادت نره) ضمنا" قطعات قبلی خودت رو هم بنویس تا بررسی بشوند.

10. این کاربر از powerfulman2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •