تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: کسی Jazz, Blues, Progressive .. گوش می ده؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

10 کسی Jazz, Blues, Progressive .. گوش می ده؟

با سلام خدمت همه دوستان

من چند وقتیه که به قسمت موسیقی سر می زنم، حرفی در مورد گروههای سبک Jazz یا Blues نشنیدم، البته غیر از اینا سبکهای Trip Hop و Progressive Rock و کلا موسیقی Avant garde / Progressive هم برام جالبن. خواستم بدون اینجا کسی از اینجور موزیکها هم گوش می ده یا نه؟ خواهش می کنم اگه اهلش هستین، آثاری که گوش می دین را به ما هم معرفی کنین و در موردشون بنویسین.

ممنون

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

blues که دیگه کسی کار نمیکنه یعنی دورش تموم شده ولی یه سبک عالی هست ...
    من خودم کم jazz گوش میدم که یه سبک فوق العاده هست ...
    از بلوز هم فقط Rhythm & blues مونده ...

3. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

Trip Hop:

Antimatter: آلبوم های قبل از 2005 ، معمولا Trip Hop هستند .

Portishead
    طرفدار زیاد داره . ولی من چندان اهلش نیستم .

----------------------

Progressive Rock:
    خودت که میدونی:

Pink Floyd

Riverside هم بدک نیست .

-----------------------

:Progressive Metal

اینم که میدونی:

Dream Theater اعظم
    Last edited by pandemonium; 06-12-2009 at 18:00.

5. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

blues که دیگه کسی کار نمیکنه یعنی دورش تموم شده ولی یه سبک عالی هست ...
    من خودم کم jazz گوش میدم که یه سبک فوق العاده هست ...
    از بلوز هم فقط Rhythm & blues مونده ...
    اگر اهلش باشی توی Electric Blues کارای Robben Ford قشنگه که الان هم داره کار می کنه. از Stevie ray Vaughan مرحوم خیلی خوشم می اومد. البته حضرت Clapton و Led Zeppelin هم که در بلوز راک جای خود دارن.

توی Jazz بیشتر چی گوش می کنی؟

من خودم زیاد R&B را جزو بلوز به حساب نمی آرم..

Trip Hop:
    Antimatter: آلبوم های قبل از 2005 ، معمولا Trip Hop هستند .
    Portishead
    طرفدار زیاد داره . ولی من چندان اهلش نیستم .
    Progressive Rock:
    خودت که میدونی:
    Pink Floyd
    Riverside هم بدک نیست .
    :Progressive Metal

اینم که میدونی:
    Dream Theater اعظم
    توی Trip Hop کارای Massive Attack و Tricky هم طبیعتا عالیه (که جزو پیشکسوتها بحساب میان) ولی Portishead با آلبوم آخرشون ترکوندن، حتما بشنوین، کار خیلی سنگین و دارکیه.

در سبک Progressive Rock من غیر از اونایی که گفتی طرفدار پر و پا قرص King Crimson هستم که بنظرم برترین گروه موسیقی در تمام تاریخ موسیقی مدرن هستن. کارای Camel, Caravan, Soft machine, Yes , Rush, Gong را هم گوش می دم.

من راستش هر کاری می کنم نمی تونم Dream Theter را تحمل کنم. نمی دونم چرا اینقدر از اینا بدم می آد. در مقابل پایه Symphony X هستم. بعلاوه، Savatage و Opeth و Madder Mortem هم جای خود دارن. البته توی سبک متال، دو شاخه دیگه هم هست که توش کارای عالی زیاد هست؛ کارای Progressive Death که شاهکارهای تکرار نشدنین مثل Cynic , Atheist , Death و یکی هم سبک Avant-garde و گروههایی مثل Unexpect, Psyopus که خیلی دیوونن!

7. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

درسته R&B زیاد ربطی به بلوز نداره فقط یه شاخه ای ازش رو ارث برده ... و بیشتر روی ریتم تاکیید داره و با جاز ترکیب شده بیشتر تا با بلوز ...
    که امروزه توی این سبک هم رپ مخلوط شده البته در اکثر کارهاشون که شده Rhythm & Blues +rap که به ان R&B معاصر میگن که از دهه 90 شکل گرفت...
    Last edited by a.z.p.z; 07-12-2009 at 19:25.

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

توی Trip Hop کارای Massive Attack و Tricky هم طبیعتا عالیه (که جزو پیشکسوتها بحساب میان) ولی Portishead با آلبوم آخرشون ترکوندن، حتما بشنوین، کار خیلی سنگین و دارکیه.
    خوشم نمیاد ازین Portishead
    َAntimatter رو ترجیح میدم تو این سبک .

حالا آلبوم آخر Portishead رو هم احتمالا یه try بزنم ،
    ولی در کل همیشه احساس میکنم دارند زور زیادی میزنند ! و تصویر ذهنی من از کارهای این گروه یک زن شوهر مرده هست که همین جوری بیخود داره واسه خودش زجه موره میزنه ! همین ! نه بیشتر !

یک سری طرفدارانشون میاند یه توصیفاتی میکنند که به شخصه متعجب میشم یا خندم میگیره ..."مرگ رو میاره جلوی چشم" ! "آدم گوش میده میخواد وصیتش رو بخونه" !! . ازین حرفها !!
    به نظر من، اصلا در حد این جور توصییفات خوف نیستند که یک عده طرفدارانشون اینقدر مبالغه میکنند .

حالا درسته که سبکها فرق میکنند .

ولی آدم جنس خوف و مرگ میخواد درست حَسابی ، میره 4 تا کار Doom Metal درست درمون گوش میده .

یا میره یک سری آهنگهای Depressive/Suicidal/Atmospheric/Ambient] Black Metal] گوش میده روح و روان آدم صفا پیدا کنه ...

اصل جنس همینهاست .

نه اینکه یک سری آهنگهای با دوز کنترل شده گوش بدیم و بگیم آی این دیگه ته تاریکی و مرگ و اینها هستش ! (طرفداران دو آتیشه شون رو عرض میکنم )

در کل نظر من اینه که آدم باید در دنیای هنر، Extreme باشه ...
    Last edited by pandemonium; 08-12-2009 at 00:38.

11. این کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

برای شروع از riverside ترک های I believe و schizophernic prayer + آلبوم جدیدش رو گوش کن فکر میکنم خوشت بیاد
    antimatter هم another face in a window , Dream , the last laugh , The Immaculate Misconception
    Last edited by nima643; 08-12-2009 at 00:56.

13. 2 کاربر از nima643 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

در سبک Progressive Rock من غیر از اونایی که گفتی طرفدار پر و پا قرص King Crimson هستم که بنظرم برترین گروه موسیقی در تمام تاریخ موسیقی مدرن هستن. کارای Camel, Caravan, Soft machine, Yes , Rush, Gong را هم گوش می دم.
    King Crimson رو خوب گفتی .
    البته برخی کارهاشون رو گوش دادم ،گروه خوبی هستند ،

ولی حالا دیگه اینقدر بالا نمیبرمشون که چنین توصیفی در موردشون بگم ! در این مورد Pink Floyd رو سزاوار تر میدونم .

هر چند که کلا ترجیح میدم اصلا همچین وصف سنگینی رو در مورد چیزی نخوام بگم !

من راستش هر کاری می کنم نمی تونم Dream Theter را تحمل کنم. نمی دونم چرا اینقدر از اینا بدم می آد. در مقابل پایه Symphony X هستم.
    خدایا توبه !

من دقیقا برعکس ! اصلا از Symphony X خوشم نمیاد . مخصوصا از صدای خواننده شون که خیلی بدم میاد ...خیلی ها !

از بعد Symphonic Metal قضیه هم بخوام به این گروه بپردازم، همین رو بگم که ،
    کلا بخوام چند تا گروه سمفونیک متال با اصالت( پایبند به روح کلاسیک) اسم ببرم میگم : Haggard, Therion + کارهای سمفونیک Empyrium . و لا غَیر (تا اطلاع ثانوی)

-------------------
    در مورد Dream Theater ، خب کاردرست که هستند ...مخصوصا از جان پتروچی، گیتاریستشون خوشم میاد .

البته از لحاظ محتوا و مضمون،ازین نصیحت اخلاقی کردن و بچه مثبت بازیایی که یه وقتها در میارن خوشم نمیاد ...از دید من زیادیش هم یه جورایی با متال جور در نمیاد این اخلاقا !

بعلاوه، Savatage و Opeth و Madder Mortem هم جای خود دارن. البته توی سبک متال، دو شاخه دیگه هم هست که توش کارای عالی زیاد هست؛ کارای Progressive Death که شاهکارهای تکرار نشدنین مثل Cynic , Atheist , Death و یکی هم سبک Avant-garde و گروههایی مثل Unexpect, Psyopus که خیلی دیوونن!

Opeth رو چندان حال نمیکنم . به نظرم سرد و بیروح میاد .

از Death من آهنگ بی کلام Voice of the Soul رو دیوونشم . خیلی زیاد گوش میدم پکوندم ...!
    خداست ...
    Last edited by pandemonium; 08-12-2009 at 04:39.

15. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا آلبوم آخر Portishead رو هم احتمالا یه try بزنم ،
    ولی در کل همیشه احساس میکنم دارند زور زیادی میزنند ! و تصویر ذهنی من از کارهای این گروه یک زن شوهر مرده هست که همین جوری بیخود داره واسه خودش زجه موره میزنه ! همین ! نه بیشتر !
    یک سری طرفدارانشون میاند یه توصیفاتی میکنند که به شخصه متعجب میشم یا خندم میگیره ..."مرگ رو میاره جلوی چشم" ! "آدم گوش میده میخواد وصیتش رو بخونه" !! . ازین حرفها !!
    به نظر من، اصلا در حد این جور توصییفات خوف نیستند که یک عده طرفدارانشون اینقدر مبالغه میکنند .
    حالا درسته که سبکها فرق میکنند .
    ولی آدم جنس خوف و مرگ میخواد درست حَسابی ، میره 4 تا کار Doom Metal درست درمون گوش میده .
    یا میره یک سری آهنگهای Depressive/Suicidal/Atmospheric/Ambient] Black Metal] گوش میده روح و روان آدم صفا پیدا کنه ...
    اصل جنس همینهاست .
    نه اینکه یک سری آهنگهای با دوز کنترل شده گوش بدیم و بگیم آی این دیگه ته تاریکی و مرگ و اینها هستش ! (طرفداران دو آتیشه شون رو عرض میکنم )
    در کل نظر من اینه که آدم باید در دنیای هنر، Extreme باشه ...
    ایول! زن شوهر مرده را خوب اومدی البته کلا اون حاچ خانم، آدم داغونیه، وضعش درامه. کنسرت NYC از Portishead را حتما ببین شاید یه کم یا مودشون بیشتر آشنا بشی، موزیسین های خوب و حرفه ای هستن، یه جورایی واسه خودشون Extreme هستن! ولی دیگه مرگو جلوی چشم من هم نیاوردن
    البته من از Trip Hop بطور کلی خوشم میاد، به قصد فاز منفی گوش نمی کنم.

در هر حال، شدت و قدرت حسی که از یه سبک می گیزی به خیلی چیزا بستگی داره، به پیشینه موزیک گوش کردن هم مرتبطه، سلیقه ای هم هست.
    من خودم همه جور متال گوش می دم، ولی توی سبک Doom نهایت تحملم یه سری از کارای My Dying Bride و CandleMass هست، غیر از اون حوصله ام سر می ره. توی سبک Black هم کمتر سمت اون Atmospheric ها و Depressive ها می رم چون اون حسو بهم نمی دن، بیشتر Emperor و Dissection گوش می دم.

King Crimson رو خوب گفتی .
    البته برخی کارهاشون رو گوش دادم ،گروه خوبی هستند ،
    ولی حالا دیگه اینقدر بالا نمیبرمشون که چنین توصیفی در موردشون بگم ! در این مورد Pink Floyd رو سزاوار تر میدونم .
    هر چند که کلا ترجیح میدم اصلا همچین وصف سنگینی رو در مورد چیزی نخوام بگم !
    خدایا توبه !
    من دقیقا برعکس ! اصلا از Symphony X خوشم نمیاد . مخصوصا از صدای خواننده شون که خیلی بدم میاد ...خیلی ها !
    از بعد Symphonic Metal قضیه هم بخوام به این گروه بپردازم، همین رو بگم که ،
    کلا بخوام چند تا گروه سمفونیک متال با اصالت( پایبند به روح کلاسیک) اسم ببرم میگم : Haggard, Therion + کارهای سمفونیک Empyrium . و لا غَیر (تا اطلاع ثانوی)
    در مورد Dream Theater ، خب کاردرست که هستند ...مخصوصا از جان پتروچی، گیتاریستشون خوشم میاد .
    البته از لحاظ محتوا و مضمون،ازین نصیحت اخلاقی کردن و بچه مثبت بازیایی که یه وقتها در میارن خوشم نمیاد ...از دید من زیادیش هم یه جورایی با متال جور در نمیاد این اخلاقا !
    Opeth رو چندان حال نمیکنم . به نظرم سرد و بیروح میاد .
    از Death من آهنگ بی کلام Voice of the Soul رو دیوونشم . خیلی زیاد گوش میدم پکوندم ...!
    خداست ...
    متوجهم که وصفش یه ذره سنگینه . King Crimson را باید یه چند سالی حرفه ای گوش بدی تا بفهمی چرا اینو می گم ،البته طبیعتا من با این حرف طرفدار افراطیشون محسوب می شم!
    اون گروههای Symphonic که گفتی دوست دارم بخصوص کارای قدیمیتر Therion مثل Theli .

منم وقتی Opeth گوش می کنم خیلی وقتا سوز سرما را احساس می کنم!! ولی بنظرم بیروح نیستن (اون احساس شاید بخاطر اینه که ملودیهاشون خیلی رو نیست). اگه می خوای با Opeth بیشتر حال کنی، باید آلبوم Deliverance رو بزاری، لیریکسش را هم همزمان بخونی. البته اگه از سبک Black بیشتر از Death metal خوشت میاد بهتره بجاش با آلبوم My Arms your Hearse همین کارو بکنی. باز از Opeth هم کنسرت Lamentations خیلی کمک می کنه.

17. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

چند تا نوازنده خوب در این سبک jazz معرفی می کنید ؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •