سلام به دوستان
من یک گوشی در رنج قیمت 250 تا 300 تومن می خوام که تمامی امکانات رو تا یک سطحی داشته باشه
یعنی دارای دوربین , کیفیت ساخت , پخش موسیقی و دوام باتری قابل قبولی باشه به عبارت بهتر یک گوشی همه کاره باشه
سلام به دوستان
من یک گوشی در رنج قیمت 250 تا 300 تومن می خوام که تمامی امکانات رو تا یک سطحی داشته باشه
یعنی دارای دوربین , کیفیت ساخت , پخش موسیقی و دوام باتری قابل قبولی باشه به عبارت بهتر یک گوشی همه کاره باشه
تو این رنج ان79 یکی از کاملترینهاست
دوربینش خوبه
کیفیت ساختش شاید یکم پایین باشه
پخش موسیقی تو هدفونش خیلی خوبه ولی اسپیکر متوسطه
باتریش خیلی خوبه
دیگه سیمبینه
wifi
gps
fm transmiter
گوشیه کاملیه
پست بالا تعید میشه.
بهترین گزینه ها تو این رنج قیمت ان79 و ان82 هستن.
البته به نظره من ان79 تا حدودی از ان82 بهتره چون باطریه قویتر همچنین fm transmiter هم داره
5800 هم گوشیه خوبیه ولی ان79 و ان82 بهترن(5800 برای کسی خوبه که به تاچ علاقه داشته باشه)ولی در کل ان82 و ان79 گوشی های بهتری نسبت به 5800 هستن
آخه گوشی قبلیم n78 بود کلید سبز وقرمز اذیتم میکرد اینترنت با 5800 باید جالب اشه با توجه به صفحه اش .البته قبلا ویوتی داشتم ولی تاچش یه خورده اذیت میکرد
5800 تاچش از ویوتی بهتر نیست دوست عزیز ..
به نظر شما با 250 چی میشه گرفت از lg خوشم نمیاد simbian .gprs و wifi برام مهمه نو کارکرده برام زیاد اهمیت نداره .مایل به کارکرده در حد.
اگه سیمبین هم مد نظر دارین همچنین تاچ هم مد نظرتونه بهترین گزینه تو سیمبین ها در این رنج قیمت 5800 میباشد.
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنماییهاشون
راستش یک مشکلی برام پیش اومد و بودجه ام به 200 تومن تقلیل پیدا کرد.
توی این رنج گوشی مثل n79 که تقریباً گوشی کاملی هست و تمام امکانات رو تا سطح قابل قبولی داره، چی پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)