سلام.
میخوام یک گوشی بخرم که کیفیت فیلمبرداریش خوب باشه. میخوام زمان طولانی باهاش فیلم برداری کنم پس یا باید حافظه زیاد داشته باشه یا کارت حافظه پر حجم بهش بخوره.
بودجه زیر 200
متشکر از راهنمایی
سلام.
میخوام یک گوشی بخرم که کیفیت فیلمبرداریش خوب باشه. میخوام زمان طولانی باهاش فیلم برداری کنم پس یا باید حافظه زیاد داشته باشه یا کارت حافظه پر حجم بهش بخوره.
بودجه زیر 200
متشکر از راهنمایی
مسلما" 6220 کلاسیک با این پول بهترین انتخابه
فیلم برداری با رزولوشن VGA و 30 فریم در ثانیه و ساپورت مموری کارد تا 16 گیگ ...
مرسی عزیز
این گوشی واقعا 30 فریمو میگیره؟!
قیمتش چند هست؟
جایی نمونه ویدیوش هست دانلود کنم ببینم؟
بعله ...مرسی عزیز
این گوشی واقعا 30 فریمو میگیره؟!
قیمتش چند هست؟
جایی نمونه ویدیوش هست دانلود کنم ببینم؟
190 تا 200 تومن !
قیمت فکر کنم نزدیکه 220 باشه
نمونه عکس ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکسبرداریش به نظرم بد نیس .. ولی انتظار یه 5 فوق العاده ازش نداشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلمبرداری هم سایت اپلود پیدا کنم میزارم
220 با گارانتی هست !
200 بدون گارانتی ... دوربینش هم چرا در حد 5 نیست ؟ در کل دوربین خوبی داره و فیلم برداریشم عالیه !
کی گفتم در حد 5 نیست .. گفتم در حد 5 های معمولیه ... از عکسهایی که گذاشتم معلومه (رنگ بندی خوبه فوکوس نداره مثل اینکه ! فقط وسط تصویر وضوحش خوبه و گوشه ها تاره و اینکه جزئیات رو خوب به نظرم نمایش نمیدهمثلا تو عکسی که از چیپسو پفک گرفتم شما نمیتونی نوشته های قیمت رو بخونی ... با توجه به گوشی هایی مثل n82 یا جت و ...
فیلمبرداری هم به نظرم قابل قبول امد .. ولی در حد عالی نیس
بالاخره تونستم اپدیتش کنم ... بعد از کلی سر و کله زدن با سایتهای اپلود که اپلود نمیکردن![]()
نمونه ای از فیلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حد 5 هست .. به تنظیمات هم فک کنم ربط دارهکی گفتم در حد 5 نیست .. گفتم در حد 5 های معمولیه ... از عکسهایی که گذاشتم معلومه (رنگ بندی خوبه فوکوس نداره مثل اینکه ! فقط وسط تصویر وضوحش خوبه و گوشه ها تاره و اینکه جزئیات رو خوب به نظرم نمایش نمیدهمثلا تو عکسی که از چیپسو پفک گرفتم شما نمیتونی نوشته های قیمت رو بخونی ... با توجه به گوشی هایی مثل n82 یا جت و ...
فیلمبرداری هم به نظرم قابل قبول امد .. ولی در حد عالی نیس
ولی دوربین خوبی داره![]()
تایید 6220.......از لحاظ دوربین ارضات میکنه...........(یا این قیمت)........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)