تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکلات روحی پسر داییم

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مشکلات روحی پسر داییم

سلام
    پسر داییم اسمش علی هستش و فکر میکنه قیافش زشته
    یعنی به نظر من که زشت نیست .فقط یکمی جوش و آکنه تو صورتش و پیشونیش داره و فقط همین
    این قبل از دوسال واقعا آدم شوخ و باحالی بود و هیچ مجلسی بدون اون به دل نمیچسبید.هر مراسمی که بود اعم از دیدوبازدید و یا دور هم بودن تو شب یلدا و از این چیزا (دور هم بودن فامیلها )، ایشون هم تاکید میکردیم و میکردن که حضور داشته باشه(19 سال داره) تا موجب شادی مجلس بشه
    اما بعد از این یه سال و دوسال به کل عوض شده.همیشه فکرش یه جامتمرکز هستش.اخلاق خشکی پیدا کرده
    یعنی حالی نداره که بره یه جایی یا اصلا دیگه نمیخواد تو این دید و بازدیدهایی که قبلا داشتیم باشه و خجالت میکشه
    ازشم وقتی میپرسی هیچچی نمیگه و مثله اینکه یه ذره افسردس
    یه بار که تونستم از زیر زبونش بکشم ، گفت که تو دانشگاهشون یه پسر هست از نظر قیافه خیلی زیباست و اینا که روش تاثیر گذاشته و میگه چرا من مثل اون نشدم؟
    چی میشد منم قیافم خوشگل بود و از این حرفا که باید درکش کرد تا فهمید احساسشو و گفت که دلش فقط داره مثل سیر و سرکه میجوشه و ناراحته اصلا عاشقهم نیست و خیلی حسرت میکشه

به نظرتون چیکار باید کرد؟
    واقعا دیگه داره گریم میگیره از بس این زیر رو رو شده که دیگه هیچ کس میل به زندگی هم نداره
    من از وضعیتش یکم اطلاعات دارم که اگه دوستان لطف کردن راهکاری ارائه دادن و اگه سوالی داشتن، من برطرف کنم
    ممنون
    Last edited by Переклад не; 04-12-2009 at 18:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من به عنوان کسی که 3 سال پیش روانپزشک ویزیت میشم.

و با دوستان زیادی معاشرت دارم و .....

احتمال میدم پسر داییتون دچار افسردگی خفیف شده باشند ..

که با مراجعه به روانپزشک و تجویز دارو های ضد افسردگی امید است که بهبود پیدا کننند..

3. 2 کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی به نظرم افسردگی نداره.
    چون پیش دوستاش که میبینمش داره میگه و میخنده ولی وقتی یادش میوفته حالت افسردگی به خودش میگیره
    من تا اونجایی که تونستم بهش گفتم که به اون پسره و این چیزا فکر نکنه .اما این حرفا براش تکراریه مثله اینکه
    به نظر میاد رفتن پیش دکتر و استفده از دارو (که حتما عوارض خواهد داشت،شاید عوارض بدی داشت) راه آخر باشه
    یعنی الان مثلا نمیشه با یه حرفایی بهش روحیه داد و از این چیزا؟؟
    چه بدونم یه حرفایی که بهش اعتماد به نفسی بده و زندگی شو خراب نکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم هرچی میدونین بگین لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

اون بايد قبول كنه كه قيافه ملاك نيست و هر كسي يه جوري آفريده شده و اگه قيافش به دل بعضي ها نميشينه اين دليل بر بد بودنش نيست

7. این کاربر از milad_badboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    این قیافه که راندمی هستش دیگه پدر آدمای حساسو در آوورده
    اون بايد قبول كنه كه قيافه ملاك نيست و هر كسي يه جوري آفريده شده و اگه قيافش به دل بعضي ها نميشينه اين دليل بر بد بودنش نيست
    درسته
    نمیدونم من خودم اینطوری فکر میکنم ولی بعضیا (یعنی اصلا خیلیا) خیلی حساسن نسبت به این قضیه
    کاش میشد به این مسائل بیشتر پرداخته بشه.همین باعث افسردگی تعداد قابل توجهی انسان چه مذکر و چه مونث میشه و به نظر میاد خیلی طاقت فرساست.
    کاش یکی بود که در این زمینه اطلاعات بسیار زیادی داشت تا بتونه این جوونا رو از این مخمصه هولناک توجیهشون کنه و برطرفشون کنه
    ای کاش

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز هرچی به نظرتون منطقی میاد و مناسب این بحثه ، دریغ نکنین

داره خودمونی میشه kam2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بنظرم یه سفر بره شاید به امید خدا بهتر بشه
    این داروها هم بنظرمن همش جنبه تلقینی داره وموثر نیست

11. این کاربر از kam2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو این دنیا هر کس زیبایی خودش رو داره ...

نزارید تا دورش خلوت بشه و بره تو فکر و اینا ...

پسر دایی من صورتش پره جوش و از این چیزاست تازه روی گونه سمت راستش اینقدر جوش میزد و این دست بهشون میزد که الان اون جا رفته داخل و سیاه شد...
    ولی اینقد بچه باحالیه ،به روی خودش هم نمیاره ،تازه جی اف هم داره

13. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بیماری روانپزشکی با این خصوصیات وجود داره (dysmorphophobia) ( ترس از بد شکلی )که حتی گاه فرد جراحی های زیبایی زیادی هم انجام می ده ممکنه با علایم وسواس هم همراه باشه .نیاز به روانپزشک داره چون بیماری باعث اختلال در عملکرد هاش شده .

15. 2 کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •