سام و علیکم یه مدت نبودم از 3d دور افتاده بودم
امروز دوباره نشستم پای منقل نتیجه این شد
![]()
سام و علیکم یه مدت نبودم از 3d دور افتاده بودم
امروز دوباره نشستم پای منقل نتیجه این شد
![]()
عجب حیوون دهشتناک ورزیده ای!
همین که حالت تهوع بهم دست یاد یعنی بدون چه قد خوب کار کردی! فکر کنم چشماش تو دهنشه، آره؟ الان دهنش بازه که ببینه!
آفرین مهام..![]()
اوه اوه اوه...
ببين چي ساخته....
پسر عجب چيزيه...
من يكي كه خوووب باهاش حال كردمفقط اين رندر آخري ها شدن مثل سر كليدي...
آخه زاويه دوربين و مسطح بودن سطح زمين اين حس رو ميرسونه....
و اينكه كلا چيز خوبيه ها...ولي نظر شخصي و سليقه من اينه كه اگه بازوهاش ماهيچه اي تر بودن و پاهاش كوچيكتر ميشدن بهتر بود....
اينجور انگار درست نميتونه راه بره...ولي تهاجم و پرش خوبي داره...
بابه اينه كه بزاريش تو بازي رزيدنت ايول 3
اوه راستي... رم و سي پي يو منقلت چنده؟
قربون دایی
آره ایده خوبیه دستا کلفت تر پا ها نازک تر دمت می رم امتحان کنم
آقا من چون زیاد نگاش کردم چشام عادت کرده شما تو ماهیچه هاش کجاش تو چشتون می زنه که نافرمه ؟ اون جا کیلیدی رو نگاه نکنین زبراش رو نگاه کنین کامل تر از رندر شدست
مرسی ...
Last edited by MB3d; 04-12-2009 at 17:53.
بابا دَمت...
پسر بد، خوب مدل زدی... خیلی عالیه... امیدوارم منقلت همیشه براه باشه...
این طرف قیافش خیلی آشناس، ایده از خودته یا کش رفتی؟ اگه از خودت باشه کارت فوق العادس...
بعد این پوزش خیلی حالت قرینه داره، یه پوز تریپ توپ بده همه کف کنیم...
اونوقت با تبلت زدی یا موس؟
اگه میشه بیشتر توضیح بده...
بازم میگم کارت درسته مهام جان...![]()
قربون داداش
کش رفتی چیه صلوات بفرست
تو خود زبراش مدل زدم ... بلوپرینتم طبق معمول تعطیله
ولی شاید چون چش نداره شبیه همون فیلمه alien شده ... عوضش می کنم تا شبیه اون نباشه
با تبلت
پوزش رو چی تیریپی کنم ؟
قربونت
بابا ا اا اا ایرادای ماهیچه هاش رو که تو چشتون می زنه بگین لطفا چشه من خستس
آفرین مهام جان
خوشگل شده : دی
فقط تو رندر متریال به یه موجود عجیبو ترسناک نمیخوره
مهام جان دوتا صلوات فرستادم، یکی واسه ایدت یکی هم واسه سلامتی منقلت...
من منظورم این بود که از رو عکسی، اسکچی، چیزی زدی؟ یا صبح که از خواب پا شدی این اومد به ذهنت و شروع به ساختش کردی؟
خب، راستش کار کانسپت هستش و فعلا نباید ایراد گرفت. اما گفتن چند نکته واسه پیشرفت بد نمیشه...
اول اینکه ظاهرا اینو بر اساس آناتومیه بدن انسان زدی. که این خودش یه امتیازه...(حالا خوبه بگی نه!)
دوم اینکه پاهای کاراکتر زیاد فرم جالبی از نظر آناتومی و پوز ندارن. به قول مسلم انگاری نمیتونه خوب راه بره! بهتره زانوها رو به داخل باشه.
یکی دیگه اینکه، پاهاش، از مچ به پایین مناسب این کاراکتر با این فرم و عضلات نیست. اگه دقت کنی این جور پنجه ها رو تو حیوانات عادی خودمون، بیشتر تو علفخوارها و از نوع سنگین وزن مث فیل و اسب آبی و کرگدن و ... میبینیم. چون وزنشون زیاده بتونه نگه داره. و همینطور باعث کٌند بودنشون میشه. بهتره که پنجه ها یه خورده ظریفتر با انگشتها و ناخنهای نسبتا بلند باشه.
دمش رو هم بهتر کن، انگاری یه استخوون یا زائده ی اضافیه و یه خورده کج و کولست.(البته فقط یه خورده)
آهان، یادم اومد کجا همچین چیزی دیدم! تو بازی prince of persia 3 یه موجود تقریبا این شکلی بودش که چند تایی میومدن و به پرنس حمله میکردن و بعد که میزدیشون، میترکیدن و پودر میشدن! یه خورده گشتم عکسی ازش پیدا نکردم. خواستی خودت بیشتر بگرد.
یکی دیگه هم این عکس بود :
دستاشو ببین و ترکه ای بودنشو.
موفق باشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)