سلام خدمت همه اساتید عزیز
اين کار سوممه . هنوز رندر نگرفتم ولي قراره زيرش اب باشه اونم سنگاي کفه ابه . ممنون ميشم نظرتوتنو بگيد يک صورت انسانه که مثل تخت جمشيد توي سنگ در اومده !
High Poly :
Low Poly :
![]()
سلام خدمت همه اساتید عزیز
اين کار سوممه . هنوز رندر نگرفتم ولي قراره زيرش اب باشه اونم سنگاي کفه ابه . ممنون ميشم نظرتوتنو بگيد يک صورت انسانه که مثل تخت جمشيد توي سنگ در اومده !
High Poly :
Low Poly :
![]()
رضا جان کار جالبیه، مخصوصا اینکه میگی سومین کارته.
اما از اونجایی که این سر قراره سنگی باشه، فکر نمیکنم نیاز به اسمود کردنش باشه. به هر حال واسه نشون دادن اینکه این سر سنگیه باید سطحش صافه صاف هم نباشه. البته بستگی به سنگش داره!
بعد از نظر توپولوژی، یه خورده اجها زیاده و میتونه از این مرتب تر باشه. البته نمیشه گفت ایراد داره ها، ولی مرتب تر بشن بهتره.
خطوط tile سنگها هم مشخصه و بعضی از سنگها بین هم رفتن. میتونی واسه طبیعی شدنشون ار راکتور استفاده کنی.
راستی یه موضوعی که چند وقته پیش میخواستم بهت بگم، درباره ی این آموزشهای Quest 3D که تو وبلاگت گذاشتی هستش. اگه میشه دوباره چکشون کن. من میخوام بگیرم میگه پیداشون نمیکنه! یا اگه امکانش نیست لینکشون رو از جایی دیگه که خودت میدونی لطف کن. مرسی...
Last edited by HOMAYOON.F; 03-12-2009 at 16:20. دليل: هادی یه چیزی یادم آورد...
آفرین خیلی باحال شده
این سنگای کفو چطوری اینقده خوب چیدید ؟
خیلی از نظر دوستان ممنونم
فقط یکم با رندرش مشکل دارم
به خدا من دیال اپم خیلیا هی میگن درستشون کن ولی وقت نمیشه یک بار دیگه هم لینکها خراب شد به نکبت همه رو درست کردم دوباره خراب شد ! به خاطر شما هم که شده حتما تا یک هفته دیگه یک وبلاگ جدید میزنم همه رو میریزم اونجا ! راستی کسی فضا رایگان با نگهداری نامحدود سراغ نداره ؟راستی یه موضوعی که چند وقته پیش میخواستم بهت بگم، درباره ی این آموزشهای Quest 3D که تو وبلاگت گذاشتی هستش. اگه میشه دوباره چکشون کن. من میخوام بگیرم میگه پیداشون نمیکنه! یا اگه امکانش نیست لینکشون رو از جایی دیگه که خودت میدونی لطف کن. مرسی...
مرسیآفرین خیلی باحال شده
این سنگای کفو چطوری اینقده خوب چیدید ؟
به سختی ! تنه زدی یا جدی گفتی ؟![]()
قشنگ شده .
حالا این طرحشو از کجا آوردی؟
این سنگای کفو چطوری اینقده خوب چیدید ؟جدي گفت...آخه ازاونجايي كه اين كار سومت هست واسه من هم سوال بود كه از چه روشي استفاده كرديبه سختی ! تنه زدی یا جدی گفتی ؟![]()
كار خوبيه...واسه كار سوم عاليه...
آب هم بريز روش..رندر بگير كه منتظريم...
آفرین رفیق
واسه کار سومت خیلی هم خوبه
اما هنوز باید تجربه کسب کنی و آموزش ببینی
موفق باشی
نه بابا تریپ تنه اینا نبود : دی
آخه خیلی باحال چیده شده ، من برای ساخت محیط های کثیفو شلوغ دلم میخواست اینکارو کنم اما خوب در نمیومد
اگه یه توضیح بدی خیلی خوب میشه
ممنون![]()
از همه دوستان خیلی ممنون
اول میخواستم یک کاراکتر کامل بسازم که وقتی صورتش کامل شد دیدم حسش نیست بقیشو کامل کنم یهو این طرح به نظرم رسید !قشنگ شده .
حالا این طرحشو از کجا آوردی؟
مرسیجدي گفت...آخه ازاونجايي كه اين كار سومت هست واسه من هم سوال بود كه از چه روشي استفاده كردي
كار خوبيه...واسه كار سوم عاليه...
آب هم بريز روش..رندر بگير كه منتظريم...
به زودی رندر میگیرم
بازم ممنون . کلا شاید مدلو بردم توی Quest 3D و اونجا HDR و اب و... رو اضافه میکنم که خیلی طول میکشه اما یه کار Real Time عالی از اب در میادآفرین رفیق
واسه کار سومت خیلی هم خوبه
اما هنوز باید تجربه کسب کنی و آموزش ببینی
موفق باشی
والا من هیچی از راکتورو اینا نمیدونم به همین خاطر هم سنگها رو تک تک طراحی کردم و کنار هم چیدم !!! ( عجب حوصله ای دارما ! ) بعد که یکمی تعدادشون زیاد شد یهویی از همشون کپی گرفتم و کنار هم گذاشتم .نه بابا تریپ تنه اینا نبود : دی
آخه خیلی باحال چیده شده ، من برای ساخت محیط های کثیفو شلوغ دلم میخواست اینکارو کنم اما خوب در نمیومد
اگه یه توضیح بدی خیلی خوب میشه
ممنون![]()
ممنون که نظر دادینسلام.
خیلی زیبا شده .
آفرین.
منتظر ادامشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)