تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آموزش iso buster

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض آموزش iso buster

من يك سي دي عكس دارم كه براي اجرا مشكل پيدا كرده ومن ميخواهم با iso buster عكسها را بازيابي كنم ولي نميدانم چطور . از دوستاني كه تبحر دارند آموزش دقيق و روان آن را برايم ارسال كنند يا در همين تايپيك بگذارند . البته اگر نرم افزار ديگري هم ميشناسيد ممنون ميشوم

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

نقل قول نوشته شده توسط bhf
    من يك سي دي عكس دارم كه براي اجرا مشكل پيدا كرده ومن ميخواهم با iso buster عكسها را بازيابي كنم ولي نميدانم چطور . از دوستاني كه تبحر دارند آموزش دقيق و روان آن را برايم ارسال كنند يا در همين تايپيك بگذارند . البته اگر نرم افزار ديگري هم ميشناسيد ممنون ميشوم
    سلام دوست عزیز بین این برنامه قادر که فایلهای شما رو همونجور رویه سی دی نشون بده یعنی وقتی سی دی رو داخل درایو بزاری و این برنامه باز باشه می تونه فایلهای رویه سیدی رو حتی اگر رمز گذاری باشن مخفی باشن در چند نوبت رایت شده باشن نشون بده اما اگه میخوای اطلاعاتت رو باز یابی کنی من می گم که اول سیدی تو بشور ( خش گیری کن ) خوب بعد یک ایمیج با هر برنامه ای خواستی بگیر چون تمام فرمت ها رو پشتیبانی می کنه بعد از روی هارد ایمیج رو باز کن وقتی رویه session ها کلیک کنی باز می شن و وقتی اونها رو باز کنی می تونی تمام محتویات سی دی رو نشون می ده بعد رویه هر فایلی خواستی راست کلیک کن نوشه extract اونو انتخاب می کنی فایلهاتو از ایمیج خارج می کنهکار دیگه ای بود در خدمتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مجید4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    عزیز من سی دی عکسی دارم که فوق العاده خش داره چند روز قبل که با برنامه ISOBUSTER خواستم انرا استخراج کنم . برنامه پیشنهاد داد که از سی دی یک image گرفته شود وبعد از ان .ان ایمیج را باز کند من اینکار را کردم چون سی دی فوق العاده خراب بود زمان زیادی برد تا 8درصد باز شد بعد ازان وقتی من عمل استخراج را متوقف کردم. فایل ایمیج ساخته شده که با پسوندIBQ بود حدود 40MB رو ذخیره کرد .امروز هم که تا 30درصد از فایل ایمیج تکمیل شد وقتی که انرا متوقف کردم حجم به 171MB رسیده بود . ولی نمیدانم چرا دوباره خواستم ادامه ایمیج را از سر بگیرم از همان 8 درصد شروع شد. سوال من این است که بعد از این که دوباره استخراج صورت میگیرد فقط به حجم فایل ایمیج که با پسوند IBQبود اضافه میشود یا اینکه عمل اسخراج را اگه چند بار دیگر انجام دهم حجم ذخیره شده به حجم سی دی که 529MB هست میرسد و فایل ایمیج کامل میشود. در ضمن موقعی که اسخراج میخواهد صورت گیرد چند منو برای ادامه می اید که یکی خواندن خطاها جهت پر کردن فضای خالی است و دیگری پر کردن انتهای فایل ایمیج میباشد که من این گزینه را انتخاب میکنم. از اینکه سرتون رو درد اوردم معذرت میخوام خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدهید
    ممنونم
    Last edited by مجید4; 07-11-2010 at 21:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مجید4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض ISOBUSTER

سلام
    عزیز من سی دی عکسی دارم که فوق العاده خش داره چند روز قبل که با برنامه ISOBUSTER خواستم انرا استخراج کنم . برنامه پیشنهاد داد که از سی دی یک image گرفته شود وبعد از ان .ان ایمیج را باز کند من اینکار را کردم چون سی دی فوق العاده خراب بود زمان زیادی برد تا 8درصد باز شد بعد ازان وقتی من عمل استخراج را متوقف کردم. فایل ایمیج ساخته شده که با پسوندIBQ بود حدود 40MB رو ذخیره کرد .امروز هم که تا 30درصد از فایل ایمیج تکمیل شد وقتی که انرا متوقف کردم حجم به 171MB رسیده بود . ولی نمیدانم چرا دوباره خواستم ادامه ایمیج را از سر بگیرم از همان 8 درصد شروع شد. سوال من این است که بعد از این که دوباره استخراج صورت میگیرد فقط به حجم فایل ایمیج که با پسوند IBQبود اضافه میشود یا اینکه عمل اسخراج را اگه چند بار دیگر انجام دهم حجم ذخیره شده به حجم سی دی که 529MB هست میرسد و فایل ایمیج کامل میشود. در ضمن موقعی که اسخراج میخواهد صورت گیرد چند منو برای ادامه می اید که یکی خواندن خطاها جهت پر کردن فضای خالی است و دیگری پر کردن انتهای فایل ایمیج میباشد که من این گزینه را انتخاب میکنم. از اینکه سرتون رو درد اوردم معذرت میخوام خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدهید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این برنامه این قابلیت رو داره که اگه سی دی توی کامپیوتر باز نمیشه باز کنه و بریزه توی کامپیوتر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •