سلام
من چند وقتی با یه مشکل عجیب در ویندوز سون مواجه شدم. وقتی میخوام که IP کارت شبکه رو Set کنم و تغییرش بدم با یه اخطاری مواجه میشم و نمیزاره حتی به قسمت تنظیمات IP برسم و همون اول اخطار میده. اخطارش به صورت زیره:
![]()
سلام
من چند وقتی با یه مشکل عجیب در ویندوز سون مواجه شدم. وقتی میخوام که IP کارت شبکه رو Set کنم و تغییرش بدم با یه اخطاری مواجه میشم و نمیزاره حتی به قسمت تنظیمات IP برسم و همون اول اخطار میده. اخطارش به صورت زیره:
![]()
مشکل در درایور کارت شبکه تون است .
نسخه جدید و مخصوص ویندوز 7 درایور کارت شبکه را دریافت کنید. ونصب کنید.
برای نتیجه بهتر توصیه می شود قبل از آن درایور قبلی را uninstall , Remove کنید
من قبلاً هم در ویندوز 7 می تونستم تنظیمات مربوط به IP رو انجام بدم و مشکلی هم نداشتم. نمی دونم یه دفعه اینطوری شد و دیگه هم نتونستم تنظیمش کنم.
یه نکته دیگه اینکه وقتی یه کانکشن اینترنتی رو روی همین کارت شبکه به اشتراک می زارم خیلی راحت IP اون تغییر می کنه و مشکلی به وجود نمی آره. فقط در تنظیم کردن اون به صورت دستی با مشکل مواجه می شم.
به نظرمن شما اگه سیستمتو یه بار به چندروزقبل restor کنی مشکلت برطرف شه
عزیز این ارور واسه همون share کردنه . اول از share خارج کن , IP هارو درست کن و دوباره share کن . بعد این کار ها لازمه که یک بار سیستم ری استارت شه ( خیلی ضروری نیست ولی اگه انجام بدی بهتره )
دقت کن که بعد از share کردن IP ها بهم میخوره و باید دوباره تغییرش بدی . موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)