با سلام
برای تبدیل فیلم دارای زیرنویس به فایل ویدئویی دیگر با همان زیر نویس ( مثلا mpeg ) باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ ( که اون زیر نویس رو داشته باشه )
با سلام
برای تبدیل فیلم دارای زیرنویس به فایل ویدئویی دیگر با همان زیر نویس ( مثلا mpeg ) باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ ( که اون زیر نویس رو داشته باشه )
30مليارد بار اسم اين برنامه تبديل مورد علاقه مستر اندرسون آورده شده!
درود;
مرسی ستار جان.
دوست عزیز این کار چندین حالت داره و شما باید دقیق تر توضیح بدین که این فایلها از کجا قراره کپی شن (مثلا از تو هارد یا از تو DVD) و چه فرمتی دارن (مثلا DivX VOB AVI یا ...) در اونصورت میتونیم بهتون کمک کنیم.
متشکر...
با نرم افزار total video convertor ميتوني تبديل كني و همزمان زير نويس رو هم بهش اضافه كني كاركردن با اون هم خيلي راحته
با tvc؟ دقيقتر ميگي با اسم گزينه هاي دقيق؟
مثلا فرمت avi و divx فرمت زیرنویس هم srt هست روی هارد . الان کلا 2 تا total video converter از دو شرکت aieesoft و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] etinysoft من هر دو شونو نصب کردم ولی گزینه ای برای انتخاب زیر نویس ندارن . ها ... .
حالا من یه زیر نویس دارم با فرمت sup حتی با suptosub هم نتونستم تبدیلش کنم هیچ برنامه ای هم اونرو پخش نمیکنه . زیر نویس فیلم requim for dream هست . کسی میتونه راهنمایی کنه . اگه کسی با فرمت srt یا یه چیزی غیر از این که دارم ممنون می شم
Last edited by Alberto; 04-12-2009 at 21:38.
درود;
خوب شما میخوای اینا رو به چی تبدیل کنی؟(srt ها رو میگم) برای زیرنویس مرثیه ای برای یک رویا هم بهتره اول یه سر به انجمن زیر نویس بزنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برنامه رو هم یه امتحان بکن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[Txt2VobSub]
موفق باشی...
Last edited by Mr Andersson; 06-12-2009 at 03:58.
می خوام فیلم های که روی هارد دارم و زبان اصلی هستند رو با زیرنوسی های که از اینترنت می گیرم
ادقام کنم روی یه فایل ، که بعدش هم تبدیل کنم به Mp4 داخل mp4 player ببینم .
ببخشید اون زیر نویس Quills بود که تو هیچ جا با فرمت srt پیدا نکردم .
Last edited by Alberto; 06-12-2009 at 13:36.
درود;
خوب مگه پسوند زیرنویس mpeg ا srt نیست؟ یه درخواست بدین دوستان هستند اونجا...
.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)