تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هومیو لیچر میشود بزرگترین لیچر مفت دنیا با جایسازی بیش از ده گیگ و امکان رزیوم فقط مگا آپلود...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12 هومیو لیچر میشود بزرگترین لیچر مفت دنیا با جایسازی بیش از ده گیگ و امکان رزیوم فقط مگا آپلود...

به به
    ترکونده این هومیو
    وب سایت بزرگ انباره فایل هومیو که به هر کاربر 10 گیگ فضای اختصاصی عنایت میکند وسیله شخص خودم تبدیل شد به یک لیچر خیلی خیلی بزرگ

آموزش هومیو توسط خودم رو در این تاپیک بخونین
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4396306&postcount=2148

وحالا آموزش اصلی یکی از دوستان زحمت کشیده بود و یک باگ رو در سایت مگا آپلود کشف کرده بود( بی بی گل عزیز ) و بوسیله اون میشد که لینکها رو مستقیم کرد ولی در این نوع دانلود کردن کاربر فاقد رزیوم و یا هرچیز دیگری بود. در واقع زحمت کلیک کردنهای مضاعف و تایمر کم میشد . ولی حالا آموزش زیر رو با هم میخونیم هرکجا اشکال داشتید در مورد سایت هومیو به لینک اشاره شده در اون مورد مراجعه کنید جواب تمامی مشکلات رد اون تاپیک دقیق و مو به مو توسط خودم گفته شده / ولی حالا چطوری از مگا آپلود لیچ کنیم ؟ همین الان یک فایلم که حدود 700 مگ بود کارش تموم شد و با پسوند bin ذخیره شد که بعدا پسوند رو عوض میکنیم و چیز خاصی نیست.

فرض مثال این ادرس
    http://megaupload.com/?d=RSC18WAM

رو داریم خوب ؟

باید دقت کنیم بعد از اسلش جلوی عدد ای پی این ادرس رو تایپ کنیم
    mgr_dl.php
    http://megaupload.com/mgr_dl.php?d=RSC18WAM

و حالا میتونیم این لینک به دست آمده رو به دانلود منیجر بدیم ولی ما میخوایم بعدا دانلودش کنیم
    جای نگرانی نیست مستقیم به هومیو انتقال بدید

با استفاده از اکانت سایت هومیو و استفاده از fetch from file شما میتونید همون ادرس رو اضافه کرده و لیچ کنین
    نامحدود لیچ کنین و دعا کنین دیگه لازم نیست برید از جاهای دیگه مگا رو مستقیم کنین

اگر هم دچار پدیده پالایشگری ( فیلت...رینگ سابق ) شده اید بازم جای نگرانی نیست از این ادرس برای ورود استفاده کنید و به جای کلمه نامانوس megauplod.com آی پی سایت رو وارد کنید فرض مثال ادرس بالا رو تبدیل کردم
    http://69.5.88.231/mgr_dl.php?d=RSC18WAM
    از bi bi gol عزیز ممنون سپاسگزارم که راه منو هموار کرد بی شک اگه اطلاع رسانیش نبود من نمیتونستم این لیچر مفت رو راه بندازم

Last edited by ramtin_d; 30-11-2009 at 03:44.

2. 10 کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببينم اين ليچر رو شما راه انداختي؟
    يا ترجمه وآموزش استفاده اش رو شما زحمتش رو كشيدي؟
    در هر دوحال ممنون

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیگه کار نمیکنه نمیدونم چرا؟

5. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببينم اين ليچر رو شما راه انداختي؟
    يا ترجمه وآموزش استفاده اش رو شما زحمتش رو كشيدي؟
    در هر دوحال ممنون
    نه سایت هومیو که یک وب سایت مستقل هست
    من فقط یک سری تکنیکهای شخصی رو اجرا کردم و موفق شدم که به عنوان یک لیچر ازش کار بکشم متاسفانه مگاآپلود یه خورده حواسشو جمع کرده و اون باگ رو رفع کرده تا اون لحظه ای که حال میداد من حدود 12 گیگ جابجا کردم و همه رو به حسابهای هومیو ریختم.
    آموزش سایت هومیو نیز توسط خودم بود و ترجمه ای هم نکردم چون درواقع هیچ سورسی برای این کار روی اینترنت نیست(( یا حداقل جستجوی من کافی نبوده)) فقط بنا بر یه سری اطلاعات اولیه ای که از شیوه کارکرد این نوع وب سایتها داشتم تونستم این نوع از انتقال فایل رو درست کنم.
    موفق باشید

7. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •