سلام.دیشب 1 ساعت تایپ کردم و خیلی سوال پرسیدم که ارسال نشد و به خاطر مرورگر مضخرف...حالا اپرا رو نصب کردم و سوالم رو میپرسم...
من اون گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه...دیشب هم فکر کردم غیر فعال شده ولی دوباره که وارد بایوس شدم دیدم از بس هول کرده بودم چیز دیگه ای رو عوض کرده بودم...
سوالات :
1.چرا گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه؟
فن پاور که کار میکنه و نو خریدوش..پاور گرین مدل 535 A
این گزینه اصلا مربوط به پاوری میشه؟منظور اینکه همون پاوری که من میشناسم و میگیم مثلا پاور 480 وات...535 وات و....
یا نه این گزینه مال چیز دیگه ای هست و چون فنش در سیستم نصب نیست بوق میزنه؟
2.با نرم افزار pc wizard 2009 وقتی دمای سی پی یو و پاور و مادربرد رو میبینم....
دمای پاور رو 78 نشون میده...این برای پاور گرین طبیعی هست؟یا مشکلی داره؟
در حالی که همین نرم افزار دمای سی پی یو رو در اتاق گرم 31 نشون میده و بایوس خود سیستم 42 نشون میده....
3.هارد من 500 گیگ سامسونگ هست که مدام کرت کرت میکنه...صدا میده...یعنی مثلا 3 ثانیه صدا میده و یک مکث و دوباره صدا میده...وقتی ویندوز نصب میکردم که خیلی صدا میکرد....البته در کیس هم باز هست..
طبیعی هست؟
و آیا از پشت یا رو بستن هارد داخل کیس فرقی داره؟من طوری بستم که سطح فلزی روش به سمت بالا هست.
4. وقتی سیستم رو روشن یا ریست میکنم در آخرین خط این پیام رو تایپ میکنه...در همون صفحه سیاه اول.. :
amd data change update new data to dmi !
آخرین این عبارت هم علامت تعجب میزنه....
مشکلی هست؟و این پیام چی میگه؟
5.از کجای سیستم نسخه بایوس مادربوردم رو میتونم ببینم؟
6. چه طوری بفهمم که سی پی یو من توان واقعی خودش رو داره یا نه؟به خاطر آپدیت بایوس میگم که اگر مجبور باشم آپدیت کنم.
سی پی یو من 620 هست.
فعلا اینارو بگید ...بازم سوال بود که یادم رفته...ممنون