بین گوشی ال جی ویوتی 2(gc900) و سامسونگ جت به شدت دودل هستم.
دوستان لطفا نظراتشون رو بگند
بین گوشی ال جی ویوتی 2(gc900) و سامسونگ جت به شدت دودل هستم.
دوستان لطفا نظراتشون رو بگند
با سلام
mahmoodtaker عزيز :
گوشي gc900 با وجود آنكه داراي دوربين 8 مگا است ولي كيفيت پاييني دارد و در فيلمبرداري نيز حرفي براي گفتن ندارد و فقط
داراي ظاهر زيبا و برخي امكانات حاشيه اي ا ست ! پس به نظر من اگر د وربين برايت مهمه ، همين حالا gc 900 را از گزينه هايت حذف كن !
گوشي جت بسيار بهتر از جي سي است و تاچي فوق العاده دارد و دوربينش نيز عالي است و عالي تر از آن فيلمبرداري آن
است ، پس در خريد آن شك نكن !
البته اگر من جاي شما بودم ، s8300 مي خريدم كه از همه نظر فوق العاده است !
یعنی ویوتی 2 از s8300 هم بهتر نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب!
دوربین 8 ویوتی 2 در حد 5 جت هم نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد اين سوال : ( دوربین 8 ویوتی 2 در حد 5 جت هم نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
جواب : شك نكن ، اگر نقد ها را بخواني متوجه مي شوي ، دوربين GC9000 ضعيف ترين 8 مگاپيكسل است و قابليت هاي فيلمبرداري آن نا اميد كننده است !
به نظر من S8300 بخر با دلايل زير :
ـ دوربين 8 مگا فوق العاده ، كيفيت عكس عالي و فيلمبرداري قابل مقايسه با OMNIA !
ـ صفحه نمايش 2.8 OLED و لمسي عالي
ـ داراي صفحه كليد
ـ هندزفري عالي
سوالي داشتي بپرس !
اینقدر هم که میگید دوربینش ضعیف نیست....اون نسخه اولیه بود که جی اس ام داد....گوشي gc900 با وجود آنكه داراي دوربين 8 مگا است ولي كيفيت پاييني دارد و در فيلمبرداري نيز حرفي براي گفتن ندارد
همچین میگید انگار ویوتی 2 تاچ مقاومتی چینی روشه!گوشي جت بسيار بهتر از جي سي است و تاچي فوق العاده داردویوتی 2 تاچ خازنی با امکان مالتی تاچ داره برادر.
البته اگر من جاي شما بودم ، s8300 مي خريدم كه از همه نظر فوق العاده است !حداقل یه گوشی میگفتید که امکان وای فای داشته باشه......آلترا تاچ کیبورد کامل هم نداره...
اولاً حرفي مي زنيد ها ! توي اين مملكت عقب مانده و ... WI - FI به چه دردي مي خورد مستر !
دوماً شما از آواتارتان كلاً بر مي آيد كه طرفدار الجي هستيد ، پس يكجانبه قضاوت نكنيد !
سوماً هر دو گوشي تاچ خازني دارند مگر من غير از اين گفتم !!!!
چهارم ..... بماند !
به شدت دودل هستم.
دوست عزیز اخه جت چه برتری به ویوتی 2 داره؟!
من عکس های این گوشی رو تو جی اس ام ارنا دیدم.این که میگی دوربین 8 اون از 5 جت بهتره،خیلی ناعادلانه هست.
حداقل میگفتی یکی هست!
بعد اومدی تاچ فوق العاده ی جت رو یه فاکتور برتر قرار دادی که بازم عجیبه.
چون ویوتی 2 هم دارای یه صفحه ی 3 اینچی بسیار شفاف و خازنی هست.
عزيزم من كه نگفتم دوربين 8 الجي از 5 جت بهتره ، فقط گفتم كه دوربين 8 آن نسبت به 8 هاي ديگر جزييات و كيفيت پايين تري دارد و حيف است كه 360 هزار پول بدهيم يك gc900 بخريم ، در حالي كه مي توان با 320 هزار يك s8300 با
كيفيت عكس فوق العاده و فيلمبرداي HD خريد .
ر استي فيلمبرداري GC900 با فرمت 3GP ذخيره مي شود كه يعني يك نا اميدي محض !
و فيلمبرداري جت خيلي بهتر از GC ا ست و عكس آن نيز در بين 5 مگا ها تك است ( با آن جزييات )
در مورد تاچ قبول دارم كه دو پهلو حرف زده ام اما ا لان تصحيح مي كنم كه هر دو تاچ عا لي دارند و من هيچ گاه نگفته ام كه GC تاچ بدي دارد ! ( همان طور كه به Michael Ropy گفته ام )
بيشتر تحقيق كن و پولت را فدا نكن !
سوالي داشتي بپرس !
راستي يك نكته ي Important :
در خريد موبايل نظر ، عشق و علاقه ي خود فرد مهم است نه ديگران ! پس هر چيزي كه مي داني خوبه ، بخر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)