تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: اگه آهنگ گوش میدی بخون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

4 اگه آهنگ گوش میدی بخون

سلام
    موسیقی درمانی یکی از روش هایی است که بعضی از پزشکان آن را برای مریضی هایی که حتی با دارو هم درمان نمی شود توصیه میکنند.
    طبق تحقیقات دکتر ماسارو ایموتو موسیقی اثر مستقیم در آرایش آب دارد .{البته نه هر آهنگی}
    موحققین باآزما یش روی گاوها به این نتیجه رسیدند که گاو هایی که موسیقی برای آنها پخش شود شیر بیشتر میدهند واین در حالی است که در
    کشور ما از سالیان دراز بااستفاده از سوت به گاو آب داده وهمچنین با خواندن یک شعر از آن شیر می دوشیدند .
    اثر موسیقی در آموزش درس چیزی ثابت شده است یعنی کسانی که با آهنگ ویا مانند یک شعر یک درس را یاد می گیرند بیشتر درذهنشان
    می ماند.
    موسیقی آب آرامش بخش است زیرا هر کسی اولین بار در شکم مادر خود فقط صدای آب را می شنیده است .
    و درپایان یک چیز برای شما از من یادگاری:
    همان طور که هر دارویی رامصرف نمیکنی هر آهنگی هم گوش نکن.{اگر دنبال دلیل میگردی بالا نوشتم}

با تشکر
    arzeva

2. 6 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

نه اين چيزي كه شما گفتي Expire (منسوخ) شده و اون قضيه گاوها كه ميگن با موسيقي شير بيشتر ميدادن و يا گل هايي كه با موسيقي زودتر رشد ميكردن .
    حدود 5 سال پيش متوجه شدن كه اون گاوها شيري كه دادن تقريبا 1/3 شير گاوهاي عادي ويتامين و كلسيم داشته و توسط زنبور هاي اون منطقه متوجه شدن كه اون گلها اصلا شهد توليد نميكردن و خيلي زود پژمرده ميشدن .
    اينايي كه شما ميگي خيلي وقته منسوخ شده ولي منظور من صداي آب نيست صداهاي طبيعت همشه واسه انسان آرامش بخش بوده .
    بيشتر از اين نميشه اينجا توضيح داد ....
    اگه سوالي چيزي داشتي اين ايميل من واسم Of بزار تا كامل جواب شما رو بدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 7 کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

نه اين چيزي كه شما گفتي Expire (منسوخ) شده و اون قضيه گاوها كه ميگن با موسيقي شير بيشتر ميدادن و يا گل هايي كه با موسيقي زودتر رشد ميكردن .
    حدود 5 سال پيش متوجه شدن كه اون گاوها شيري كه دادن تقريبا 1/3 شير گاوهاي عادي ويتامين و كلسيم داشته و توسط زنبور هاي اون منطقه متوجه شدن كه اون گلها اصلا شهد توليد نميكردن و خيلي زود پژمرده ميشدن .
    دستت درد نکنه مه دلایلی بهتر از من ارائه کردی که نباید هر آهنگی رو گوش داد

6. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همان طور که هر دارویی رامصرف نمیکنی هر آهنگی هم گوش نکن.{اگر دنبال دلیل میگردی بالا نوشتم}
    آهنگ واسه من حکم دارو رو نداره و دوست ندارم که داشته باشه.

بیشتر حکم تفریح رو داره اونم تازه پای کامپیوتر بزارم حوصله م سر نره و زمان زود بگذره.

به نظر منم نباید هر آهنگی رو گوش کرد.

مخصوصا آهنگایی که خیلی چرت و پرت توش میگن

8. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

به نظر منم نباید هر آهنگی رو گوش کرد.

مخصوصا آهنگایی که خیلی چرت و پرت توش میگن

والا من هم همین رو میگم

10. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان آهنگ حکم طلا رو داره برای روح.

ببین شما وقتی دلت میگیره یه آهنگ غمگین گوش میدی گریت میگیره و تخلیه میشی این اولین خاصیت..

دومین خاصیت اینکه به جان خودم دروغ نمیگم تو یه وبسایت خوندم آهنگی که یه فرد دوستش داره باعث میشه فرکانس مغزش
    تنظیم بشه..

شما اصلا چرا خاننده های لس آنجلسی رو نمیبینید اصلا پیر نمیشن ..همین برادران شبپره شهرم شبپره الان 65 سالشه انگار
    یه آدم 40 سالس داداششم همینطور اسمشو الان یادم رفت همون که موسس گروه بلک تز اون 70 سالشه دیدی چه جازی میزنه
    تو آهنگاش

باورم نمیشه شما دارید میگید آهنگ تاثیری نداره تو روحیه انسان ...آخه من این همه در مورد فواید آهنگ و موسیقی در روحیه انسان مقاله خوندم..

هیچ کاری نداره یه زره سرچ کنید متوجه میشید ..درباره فواید موسیقی

12. 2 کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

ببین شما وقتی دلت میگیره یه آهنگ غمگین گوش میدی گریت میگیره و تخلیه میشی این اولین خاصیت..

دومین خاصیت اینکه به جان خودم دروغ نمیگم تو یه وبسایت خوندم آهنگی که یه فرد دوستش داره باعث میشه فرکانس مغزش
    تنظیم بشه..

شما اصلا چرا خاننده های لس آنجلسی رو نمیبینید اصلا پیر نمیشن ..همین برادران شبپره شهرم شبپره الان 65 سالشه انگار
    یه آدم 40 سالس داداششم همینطور اسمشو الان یادم رفت همون که موسس گروه بلک تز اون 70 سالشه دیدی چه جازی میزنه
    تو آهنگاش

باورم نمیشه شما دارید میگید آهنگ تاثیری نداره تو روحیه انسان ...آخه من این همه در مورد فواید آهنگ و موسیقی در روحیه انسان مقاله خوندم..

آخه اينهايي كه شما ميگين منم قبلول داشتم ولي تا 5 - 6 ساله پيش . اينا ديگه منسوخ شده .
    چيزي به نام موسيقي درماني به غير از صداي طبيعت ممكن نيست ....
    آخه اينجا نميشه بحث كرد . من يه چيزي بگم صبر كنم تا 2 روز بقيه جواب بدم باز بقيه صبر كنن كه من بيام جواب بدم . خسته كننده ميشه .
    شما اگه ميخواي بحث كني اين ايميل من واسم Of بزار برات توضيح ميدم ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضيه اي هم كه هستش فقط در مورد نيروهاي آلفا هست كه اونم واست توضيح ميدم ...
    |
    موفق باشي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

تنظیم بشه..

تو آهنگاش

شرمنده ولی دلیل جوان ماندن آن ها ثروت و ........و......است که نمی توانم همه ی آنها را اینجا مطرح کنم

در ضمن ممنون که از یه مطلب علمی حرف می زنید من اصولا از آدم های منطقی خوشم میاد

واگر موسیقی هم گوش کنم همه ی جهات آن را می سنجم

همچنین عزیز دل من از یه خواننده حرف نزدم منظورم کلیت است

15. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بعضیا این اعتقاد رو دارن ولی من نه ... با حکم طلا مشکل دارم نمیگم توی روح اثری نمیزاره.

خب خیلی ها اینجوری نیستن، نمونه ش خود من، اصلا من یه چیز مسخره ای میدونم که آدم با آهنگی که یکی دیگه خونده گریه کنه !! واسه گریه کردن و تخلیه شدن کارهای قشنگ تری هم هست.

تنظیم بشه..
    تو یه وبسایت خوندی !!
    معلوم نیست معتبر باشه یا نه، شاید بشه ولی من خیلی هارو دیدم که آهنگ گوش میدن اعصابشون بدتر میریزه به هم !! و از آهنگ متنفرن، تازه اخلاقشونم خیلی بهتر از منه.

من نمیگم تاثیری نداره، ولی میتونه تاثیر منفی بیشتر داشته باشه تا مثبت ... به خاطر همین من واسه گوش دادن آهنگ هر آهنگی رو نمیپسندم.

در مورد ضررهای موسیقی هم سرچ کن

البته بگم هر نوع موسیقی نه ...

در آخر حرفم اینه که موسیقی به عنوان یه وسیله ی سرگرم کننده خیلی مناسبه و بعضی وقتا میتونه واقعا اثر مثبت بزاره و به آدم انرژی بده، ولی خب بهتره با موسیقی آدم خودش رو تخلیه نکنه، چه از لحاظ اینکه خیلی شاد بشه که چیزی حالیش نشه و چه از لحاظ اینکه خیلی غمگین بشه که گریه ش بگیره !!

ولی خب من خودم خیلی اهلش هستم ولی نه اهل همه موسیقی.

17. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرم
    یه موسیقی خوب میتونه خستگی منو از بین ببره....بهم انرژی، انگیزه و ... بده.
    منو به فکر فرو ببره...
    و همین و یا برعکسش هم ممکنه برای هر کسی پیش بیاد..بستگی به شخص داره...
    ولی صداهای طبیعت بحثش جداست..
    موفق باشید..موسیقی ای گوش بدید که روحتون خوشش بیاد...

19. 3 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •