سلام
میخواستم ببینم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه؟اگه شما بخواین بخرین این دو گوشی رو کدوم یکی رو انتخاب میکنید.ممنون میشم علتش رو هم بگین.
راستی قیمت هر کدوم رو هم میشه بگین.مرسی![]()
سلام
میخواستم ببینم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه؟اگه شما بخواین بخرین این دو گوشی رو کدوم یکی رو انتخاب میکنید.ممنون میشم علتش رو هم بگین.
راستی قیمت هر کدوم رو هم میشه بگین.مرسی![]()
با سلام
بدون شك n85 با دلايل زير :
ـ صفحه نمايش 2.6 اينچ oled ( در مقابل صفحه نمايش 2.4 N79 )
ـ دوربين 5 مگا پيكسل خوب ( از N79 بهتر است )
ـ كليد براي بازي
ـ كارت حافظه 8 گيگ در جعبه !
ـ و كلاً ظاهر و كارايي بهتر
قيمت ان 85 360 هزار تومان
قيمت ان 79 320 هزار تومان
خداحافظ
این مشکل هنگ و صدا و .. که من چندتا خوندم چیه که n85 داره؟
گوشي هاي سري N ( علي خصوص 79 ، 81 ، 85 ) مشكل هنگ دارند . كه در بعضي موارد شديد و گاهي اوقات كم است .
يكي از دوستانم اين مدل را داشت ، اما اصلاً مشكل هنگ نداشت ولي آنطور كه در سايت ها و فروم ها مي خوانم ، ناراضيان از هنگ
n85 زياد استالله اعلم !
البته تا جايي كه شنيده ام مدل اصل فنلاند n85 مشكل هنگ ندارد .
اما اگر مي خواهيد كه گوشي بخريد ، كه مشكل هنگ نداشته باشد ، n82 بهترين گزينه است .
من خودم 85 دارم و ورژن 30 کوچکترین ایرادی نداره ...این مشکل هنگ و صدا و .. که من چندتا خوندم چیه که n85 داره؟
تنها ایرادی که به هر دوی اینا وارده ، صدای کمشونه !
در کل 85 خیلی بهتره ...
اگر دوربين برايت مهمه ، در خريد n82 شك نكن ! چون بهترين 5 مگاپيكسل بازار است !
اما اگر موارد ديگري برايت مهمه ، آنها را بگو شايد توانستيم كمكت نماييم !
Last edited by alavi1999; 27-11-2009 at 23:35.
مرسی از کمکتون
دوربین برام مهمه ولی زیاد نه در حد خوب باشه دوربینش برام کافیه صدا هم همینطور در خد خوب باشه
فاکتورهای من اولا امکانات و سرعته گوشیه و بعد صدا و ...
با سلام
در چه حيطه ي قيمتي مي خواهيد ؟
اگر مهم ترين فاكتور شما سرعت است ، بايد دور اكثر گوشي هاي داراي سيستم عامل را خط بكشيد ، البته به جز مورد زير :
ـ 5630 اكسپرس موزيك نوكيا ( اين گوشي داراي قوي ترين پردازنده در بين گوشي هاي نوكيا است ( 600 mhz ! ) و از آن به عنوان گوشي سرعت ياد مي شود و منوي آن همانند منوي سري N ا ست ! و امكانات فراواني از قبيل : صفحه كليد QUWERTY ـ دوربين 3 مگا ـ پشتيباني از بازي هاي NGAGE ـ نرم افزارهاي مفيد نصب شده در گوشي و ... قيمت 330 هزار تومان )
ـ سامسونگ S7350
ـ نوكيا 6220 كلاسيك ( سرعت خوب ، دوربين عالي قابل قياس با N82 )
البته بعضي گوشي ها هستند كه قيمت زير 200 هزار دارند و امكانات فوق العاده دارند ، اگر خواستيد معرفي مي كنم !
ممنون دوست عزیز بابت کمکهات
با سلام
در چه حيطه ي قيمتي مي خواهيد ؟
در حدود 300 تا 350-60 تومن باشه
گوشی خوب که امکاناتش در حد همین n85 باشه و از نظر سرعت و ..هم خوب باشه میخواستم(ظاهرش هم برام مهمه میخوام جمع و جور باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)