تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: Commandos: Strike Force

اگه نباشه جاش خالی می مونه jarooo_khakandaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض Commandos: Strike Force

من گفتم اقا اميد تاپيك نزد گفتم ما بزنيم........
    سبك جديدي كه براي مجموعه بازي پرفروش Commandos در نظر گرفته شده است به گونه اي مي باشد كه شما را به قلب يك نبرد اكشن در سبك اول شخص ميبرد. حوادث بازي مربوط به روزهاي ناخوشايند جنگ جهاني دوم در اروپا ميشود. ماموريت اصلي شما در اين بازي اين است كه نيروهاي واحد Strike Force را به پشت خطوط دفاعي دشمن هدايت كنيد و در آنجا يك رشته عملياتهاي منظم و مرتبط را در خاك كشورهايي چون فرانسه، روسيه و نروژ به انجام برسانيد. عمليات هاي بازي بر دو گونه هستند. برخي از آنها يك اكشن خالص هستند . برخي ديگر نيز عملياتهايي مخفيانه هستند كه اين ماموريت ها توسط كلاه سبز ها، تك تيرانداز ها و نيروهاي ويژه جاسوسي انجام ميشوند. در حقيقت در اين بازي براي رسيدن به اهدافتان بايد از تمام روشهاي ممكن در جنگ استفاده كنيد. در طي بازي شما نيروهاي گوناگوني مانند كلاه سبز، تك تيرانداز و ... در اختيار داريد كه به راحتي مي توانيد نفر خود را در ميان آنها جا به جا كنيد. عملياتهاي بازي نيز شامل 14 مرحله در قالب سه عمليات اصلي در خاك كشورهاي فرانسه، روسيه و نروژ ميشود.

In a new direction for the multi-million-selling series, Commandos Strike Force takes you right into the heart of the action from a first person perspective. Set in war torn Europe amid the backdrop of World War II, take your elite 'Strike Force' unit behind enemy lines on a series of linked missions through France, Russia and Norway. Undertake action, infiltration and stealth missions with the Green Beret, Sniper and Spy, using any means necessary to challenge a winning enemy and pave the way for invasion. Engage enemies with the super-trained Green Beret, Sniper and Spy Switch between characters on-the-fly in selected missions. You have to complete 14 single player missions in 3 massive campaigns across France, Norway and Russia.

Tactical>Action>Shooter>First-Person>Historic

The minimum system requirements are as follows:
    COMPUTER: IBM PC or 100% compatible
    OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP
    CPU: Pentium 4 1.8Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM: 512Mb
    GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 64 Mb 3D Accelerated Card (GeForce 4Ti / Radeon 9 series)
    SOUND: Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
    DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    HARD DRIVE: 3.46Gb free disk space
    INPUT DEVICES: 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:
    CPU: Pentium 4 2.4Ghz or Athlon XP Equivalent
    GRAPHICS: 128Mb 3D Card -100% DirectX 9c compliant (GeForce 6000 Series / Radeon X Series)
    SOUND: Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
    DVD-ROM: Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض Commandos: Strike Force

اول بگم که بازی جالبه و توی مایه های Call Of Dutty می مونه و نیاز به کارت گرافیک خوب داره حداقل 6200!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

14

توی بازی مرحله 2 یا 3 (( A Traitor )) گیر کردم بیسیم چی که داخل ساختمان بوده رو نجات دادم و باید مسلسل ها رو از کار بندازم تا چتربازها بتونن فرود بیان. اما نمی تونم به مسلسل ها نزدیک بشم و من رو می کشن؟

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

تمومش كردم و بازي جالبيه هر سوالي داشتيد در خدمتم...

تاريخ عضويت
    Feb 2006

9

نقل قول نوشته شده توسط مومن خدا
    تمومش كردم و بازي جالبيه هر سوالي داشتيد در خدمتم...

نقل قول نوشته شده توسط Mirage
    توی بازی مرحله 2 یا 3 (( A Traitor )) گیر کردم بیسیم چی که داخل ساختمان بوده رو نجات دادم و باید مسلسل ها رو از کار بندازم تا چتربازها بتونن فرود بیان. اما نمی تونم به مسلسل ها نزدیک بشم و من رو می کشن؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من قسمت دوم و سوم این بازی رو تموم کردم ( قسمت سوم 75% تقریبا ) واقعا برام جالب بود سبک برای اولین بار دیدم و خیلی خوشم امد همین بازی کماندوز باعث شد بیام تو خط گیم با کامپیوتر
    یه نوشته نوشته بودن رفته تو مایه های اکشن این درسته؟ به نظره شما قشنگ تر شده؟ هنوز سبک استراتژیکی خودش رو داره یا نه؟
    ممنون میشم یه ذره توضیح بدین

تاريخ عضويت
    Feb 2006

5

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    من قسمت دوم و سوم این بازی رو تموم کردم ( قسمت سوم 75% تقریبا ) واقعا برام جالب بود سبک برای اولین بار دیدم و خیلی خوشم امد همین بازی کماندوز باعث شد بیام تو خط گیم با کامپیوتر
    یه نوشته نوشته بودن رفته تو مایه های اکشن این درسته؟ به نظره شما قشنگ تر شده؟ هنوز سبک استراتژیکی خودش رو داره یا نه؟
    ممنون میشم یه ذره توضیح بدین
    هر گردی که گردو نیست این یک بازی دیگست.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

13 سیستم مورد نیاز

حداقل سیستم مورد نیاز به شرح زیر است:
    CPU: Pentium 4 1.8Ghz or Athlon XP Equivalent
    GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 64 Mb 3D Accelerated Card (GeForce 4Ti / Radeon 9 series

سیستم پیشنهادی به شرح زیر است:
    CPU: Pentium 4 2.4Ghz or Athlon XP Equivalent
    GRAPHICS: 128Mb 3D Card -100% DirectX 9c compliant (GeForce 6000 Series / Radeon X Series

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

کی میگه این یه بازیه دیگست؟ این از سری بازی های commandos هستش قسمت چهارم هست و سبکش اکشن استراتژیک هستش
    تو همین عکسی که از بازی گزاشتی spy رو بین دو نفر دیگه هم هستن تو بازی به نام ها green beret and sniper

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

1

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    کی میگه این یه بازیه دیگست؟ این از سری بازی های commandos هستش قسمت چهارم هست و سبکش اکشن استراتژیک هستش
    تو همین عکسی که از بازی گزاشتی spy رو بین دو نفر دیگه هم هستن تو بازی به نام ها green beret and sniper
    نه بابا ادامه اون كه هستش اما استراتژيك نيست...درضمن رسيدن به مسلسل ها رو با شما به صورت زيك زاك به جلو بري و در عين حال تا ميتوني از دور به اونا شليك كني شما اگه كمي دقت در تيراندازي كني ميتوني از دور سر نفري كه رو مسلسل هستش رو هدف قرار بدي از مكان ها هم استفاده كن...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •