تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 58

نام تاپيک: نقشه شهرهای ایران

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض نقشه شهرهای ایران

نقشه شهرهای ایران
    خوب این هم نقشه برخی از شهرهای ایران از جمله تهران،اصفهان،شیراز،اهواز، مشهدوغیره میباشد که با فرمت جاوا بر روی گوشی تلفن همراه شما نصب میشود و به طور کلی تمامی شهر و حومه آن را به شما نشان خواهد داد همچنین مسیرهای اتوبان ها ، خیابان ها ، مناطق مهم و... را برای شما نمایان میکند.از دیگر مزیت های این نرم افزار ها قابل نصب بودن آن ها بر روی اکثر گوشی ها از جمله گوشی های سری 60 ، 80 و UIQ میباشد که توضیحات بیشتر در این زمینه را میتوانید در قسمت ادامه مطلب مشاهده فرمایید.

Info قابل نصب روي گوشي هاي :
    نوکيا : 6620/6260/6670/6630/6600
    3600/3620/3650/3230/3660/3250
    7610/7650
    6680/6681/6682
    9300/9500
    N70/N71/N80/N90/N91
    E60/E61
    N-Gage/N-Gage QD
    سونی اریکسون: K300/K500i/K700i/K750i
    S700i/W550i/W800i/W900i

نحوه دانلود نقشه ها : به دلیل غیر مستقیم بودن لینک ها پس کلیک بر روی لینک مورد نظر به صفحه ای دیگر انتقال پیدا خواهید کرد و برای دریافت فایل در پایین صفحه جدید بر روی دکمه دانلود کلیک کنید

دانلود - 301 کیلوبایت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.44 مگابایت تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.20 مگابایت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.10 مگابایت اهواز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.19 مگابایت شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.82 مگابایت تبریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.64 مگابایت کیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 463 کیلوبایت کرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 3.31 مگابایت مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 148 کیلوبایت لاهیجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 275 کیلوبایت رشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 157 کیلوبایت زنجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 110 کیلوبایت انزلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت مرجع

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Kolubive

نقشه شهرهای ایران
    خوب این هم نقشه برخی از شهرهای ایران از جمله تهران،اصفهان،شیراز،اهواز، مشهدوغیره میباشد که با فرمت جاوا بر روی گوشی تلفن همراه شما نصب میشود و به طور کلی تمامی شهر و حومه آن را به شما نشان خواهد داد همچنین مسیرهای اتوبان ها ، خیابان ها ، مناطق مهم و... را برای شما نمایان میکند.از دیگر مزیت های این نرم افزار ها قابل نصب بودن آن ها بر روی اکثر گوشی ها از جمله گوشی های سری 60 ، 80 و UIQ میباشد که توضیحات بیشتر در این زمینه را میتوانید در قسمت ادامه مطلب مشاهده فرمایید.

Info قابل نصب روي گوشي هاي :
    نوکيا : 6620/6260/6670/6630/6600
    3600/3620/3650/3230/3660/3250
    7610/7650
    6680/6681/6682
    9300/9500
    N70/N71/N80/N90/N91
    E60/E61
    N-Gage/N-Gage QD
    سونی اریکسون: K300/K500i/K700i/K750i
    S700i/W550i/W800i/W900i

نحوه دانلود نقشه ها : به دلیل غیر مستقیم بودن لینک ها پس کلیک بر روی لینک مورد نظر به صفحه ای دیگر انتقال پیدا خواهید کرد و برای دریافت فایل در پایین صفحه جدید بر روی دکمه دانلود کلیک کنید

دانلود - 301 کیلوبایت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.44 مگابایت تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.20 مگابایت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.10 مگابایت اهواز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.19 مگابایت شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.82 مگابایت تبریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 1.64 مگابایت کیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 463 کیلوبایت کرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 3.31 مگابایت مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 148 کیلوبایت لاهیجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 275 کیلوبایت رشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 157 کیلوبایت زنجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Download دانلود - 110 کیلوبایت انزلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت مرجع

كاش همدان رو هم داشتي امسال مسافر اونجاييم!
    راستي اگه ميشه توي persiangig آپلود كن اينجايي كه ميزاري نميذاره با هم دانلود كنيم و بايد چند دقيقه صبر كني تا بعديش رو بتوني دانلود كني
    ممنون
    Last edited by محمد امين; 20-03-2006 at 14:53.

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

محمد امین جان ... بگو کدوم ها رو می خوای تا یه کاریش بکنم ولی فقط مراعات کن ها چون سرعتم دقیقا 3 الی 4 کیلو بایت در ثانیه هست .... با اپرا هم که نمیشه کاریش کرد

سال خوبی داشته باشی .... همدان هم خوش بگذره ....

قربانت رضا
    Last edited by Kolubive; 20-03-2006 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

ممنون رضا جان
    من اونايي رو كه لازم داشتم گرفتم دستت درد نكنه براي بقيه دوستان گفتم. حالا من سعي ميكنم يكي دو تا رو خودم آپ كنم. چرا نميشه با اپرا كاريش كرد؟ اپرا خداي آپلوده. من با همين خطوط در پيت تا 4 و 5 مگ رو قشنگ باهاش توي پرشين گيگ آپلود ميكنم. آخه من گفتم برنامه ها اگه مال خودته فرقي نميكنه كه توي پرشين گيگ باشه يا جاي ديگه سرعت پرشين هم بد نيست.
    شما هم سال خوبي داشته باشي
    فكر كنم تا آخر امسال تعداد شهرها از تعداد شهرهاي تحت پوشش مخابرات هم بالا بزنه!!!!!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمد امين
    حالا من سعي ميكنم يكي دو تا رو خودم آپ كنم.
    همونطوري كه قول دادم اين دو تا رو آپلود كردم:
    يا حق

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

ممنون محمد امین جان .

لطف کردی ....

بقیه دوستان اگه مشکلی داشتن , من در خدمتم

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست عزيز خوب بود ولي قبلا" معرفي شده بود

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

سلام دوستان..از زحماتتون ممنون.

من گوشيم دبليو 800 سوني اريكسون...اين فايلاي با اين پسوند JAR. رو توي كدوم قسمت گوشي بريزم و

چه جوري استفاده كنم ازش؟ يعني چه جوري بيارمش رو صفحه گوشيم؟؟

ممنون ميشم اگه كمكم كنين.

آهان...من Extract ش كردم...يه عالمه عكس اومد..اونا رو بايد بريزم تو گوشيم؟؟؟؟

حق يارتون.

بازم ممنون.
    Last edited by WolfHound; 23-03-2006 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad_1000
    محمد جان سلام
    با من بودي؟ من كه معرفي نكردم. براي بچه ها توي پرشين گيگ آپلود كردم تا بتونن همزمان بگيرن چون از توي 4shared فقط ميشه يك فايل رو در يك زمان گرفت.

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بنده یه سرچ قبل از زدن تاپیک کردم ولی نتونستم یه همچین مجموعه ای بدست بیارم شاید توی تاپیک هایی که تعداد صفحاتشون بالاست معرفی شده باشه به هر حال اگه تکراری هست شما لینک بده تا من هم متوجه بشم که اشکال از کجاست

با تشکر

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •