سلام دوستان
من یکدونه دوربین سامسونگ دارم که نوار 8 MIL میخوره حالا خواستم فیلمی که گرفتم رو روی کامپیوتر بریزم (با کیفیت متوسط)
خواستم ببینم برا این کار چه چیزهای نیاز دارم.؟
سلام دوستان
من یکدونه دوربین سامسونگ دارم که نوار 8 MIL میخوره حالا خواستم فیلمی که گرفتم رو روی کامپیوتر بریزم (با کیفیت متوسط)
خواستم ببینم برا این کار چه چیزهای نیاز دارم.؟
درود;
بستگی به نوع کیفیتی که نیاز دارین داره و همچنین میزان هزینه ای که میخواهید بکنید. در حالت عادی بهترین کار در صورت داشتن پورت آی لینک در دوربین شما, خرید یک کارت 1394 هست که بر روی اسلات pci مادربورد شما نصب میشود و بعد توسط یک کابل Ilink دوربین به کامپیوتر اتطال پیدا میکنه و شما میتونید با اکثر برنامه ها منجمله "یولید" نوارتون رو کپچر کنید...
حالا اگه میخواهین بفهمید دوربینتون خروجی Ilink داره یا نه دنبال همچین شکلی رو دوربینتون بگردید:
اگه نه باید یک کارت کپچر تهیه کنید (tvcard ها هم این کار رو (البته با کیفیت کمتر) انجام میدن) و بعد توسط یک فیش ویدئویی معمولی ( کومپوزیت) ویدئوتون رو کپچر کنید..
ممنون دوست عزیز
پوریت USB رو میخوره ولی به نظر شما کیفیتش خوب هست یا کارت کپچر بگیریم.
بعد اگر میشه یک برنامه (اسم خارجی) هم معرفی کنید که خیلی راحت کپیش کنم تو کامپیوتر.
درود;
خوب تست کنید ببینید کیفیت راضی کننده هست یا نه.Corel Video studio 12
موفق باشید.
سلام من با این فیلمهای هندیکمم رو کپ میکنم : InterVideo WinDVD Creator 3
کیفیت dvd HQ هم داره و کمترینش هم vcd
دانلود :
پسورد فایل رار : kurdsportal.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز 4 تا فیلم هندیکم باهاش کپچر کردم .
به نظر من اگه برای کارای خونگی می خواهید همون کارت 1394 که Mr.Anderson فرمودند رو تهیه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)