8) :roll: [/u]
8) :roll: [/u]
حجم 1.2 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Webroot Spy Sweeper v3.5.0.194
Code: SSDC-OPEN-AAAA-KJEA-PZAK
بعد از نصب این برنامه با این سریال وبقیه سریال نامبر هایی که برای این برنامه موجوده پس ازاتصال به اینترنت شرکت سازنده برنامه سریالهای نامعتبر رو شناسایی وبرنامه رو غیر فعال میکنه
ضمنا بااستفاده ازکرک پیشنهادی دوستمون در پست قبلی ویکی دو تا کرکی که خودم هم تست گزینه Subscribe
که درحالت عادی در داخل برنامه فعال نیست فعال میشه و برنامه قابلیت اپدیت نخواهد داشت![]()
توسط سریالی که ناردین داده اول برنامه رو اینستال میکنید و بعد کرکی که در بالا ادرسش هست رو محتویاتشو کپی میکنید به جایی که برنامه اینستال شده و در اخر برنامه رو باز میکنید و Update و بعدشم Scan .
بله! اینارو که خودم هم میدونم اصلا مگه قرار بود کار دیگه ای انجام بدم!!!
این برنامه تاورژن 3.0 خیلی راحت با سریال مربوط به خودش نصب واپدیت میشد ولی الان حدود یکی دو ماهی میشه که شرکت سازنده برنامه (webroot) از اپدیت برنامه با سریال نا معتبر وکرک جلوگیری مکنه
در ضمن اگه لینکی از برنامه Steganos AntiSpyware که در اصل همین برنامه است پیدا بشه فکر میکنم مشکل حل شه
من Steganos AntiSpyware 7.3 رو ازسایت TTDown.com گرفتم ولی با توجه به اینکه برنامه کرک شده بود اون هم مشکل داشت.![]()
دوست عزیزاول هر چیزی رو امتحان کن بعد بگو نمیشه
راه کرک کردنشم در بالا توضیح دادم و کرک هم که برای دانلود قرار دادم
تمام .
دوست عزیز مطمئن باش امتحان کردم ولی باز نتونستم جواب بگیرم وازبرنامه استفاده کنم.بعد سوالم اینه اگر بوسیله این کرک برنامه رجیسترمیشه چرا گزینه Subscribe به معنی خریدن وابونه شدن که از ابتدا تو منوی اصلی برنامه نیست تو این منو فعال میشه
در هر حال شما کرک برنامه رو معرفی کردی منم در پایین روش گرفتن برنامه بصورت کامل رو قرار میدم با این روش بعد از انجام مراحل پایین یه ایمیل از طرف شرکت Webroot به ادرس ایمیلی که خودتون اعلام میکنید میاد که توی اون ادرس دریافت نسخه کامل به همراه سریال برای نصب برنامه اومده این برنامه یکسال اعتبار داره و فعلا بدون هیچ مشکلی اپدیت میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزيز.
احتمالا شما اول برنامه مشكل دار رو نصب كردين و داخل ريجستري مونده حالا هم با روش مهران نميتونيد ازش استفاده كنيد.اول ار ريجستري كامل پاكش كنيد.خوش باشيد.
دوست من با روشی که تو پست قبلی اعلام کردم از خود شرکت سازنده برنامه یه سریال نامبر معتبر و اختصاصی با اعتبار یکساله گرفتم پس فعلا نیازی به استفاده از روشهای دیگه نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)