تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: nokia map برای 5320

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

14 nokia map برای 5320

سلام دوستان من 5320 نوکیا دارم می دونم این گوشی جی پی اس نداره!
    اما چه طور میشه با نوکیامپ نقشه تهران یا ایران رو روش نصب کرد و ازش استفاده کرد قبلا میگفتن نقشه های جاهای دیگه دنیا هست و میشه روش نصب کرد اما ایران رو نداره اما به تازگی شنیدم خاورمیانه و ایران هم اضافه شده میشه بگید روش نصب و نقشه های تهران یا ایران رو از کجا بگیرم؟در واقع میخوام نوکیا map راه بیفته واسه گوشیم نه gps و مسیر یابی چون از طریق usb بهش gps وصل میشه و خودش نداره.
    با تشکر.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول تشکر از اطلاع رسانیتون. من نمی دونستم که ایران هم اضافه شده. ولی الآن دیدم اضافه شده و دانلود کردم.
    خیلی عالیه. ولی متاسفانه فکر می کنم فقط تهرانش کامله. (چون همه ی شهر ها رو نگشتم واسه همین مطمئن نیستم. ولی مثلا قم و اراک که اطراف تهران هستن رو وقتی روشون زوم کردم فقط 2-3 تا جاده رو نشون داد.)
    برای دانلود هم اول به این لینک برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و روی دکمه ی Download Nokia Maps Updater کلیک کنید. حدود 20 مگ هستش که باید دانلود بشه. بعد از اینکه برنامه رو باز کردید و گوشیتون رو وصل کردید دوباره حدود 5 مگ دانلود می کنه و نصب می کنه. و نوکیا مپ رو آپگرید می کنه. بعدش از همون لینک اول دکمه ی STEP 3: Get Map Loader رو بزنید و بعدش هم دکمه ی دانلود. این برنامه هم حدود 27 مگ هستش. وقتی این برنامه رو باز کنید یه لیست میاره که باید از توش ایران رو انتخاب کنید و دانلود رو بزنید. که حجمش حدودا 38 مگ هستش. بعد از دانلود و نصب می تونید از نوکیا مپ استفاده کنید.
    با استفاده از اینترنت گوشی می تونید یه مکان یابی حدودی هم انجام بدید. جای من رو با اختلاف 3 تا کوچه نشون داد. دوستانی هم که GPS دارن می تونن از این برنامه استفاده های بیشتری بکنن. مثل روتینگ و غیره.
    موفق باشید

3. 3 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول تشکر از اطلاع رسانیتون. من نمی دونستم که ایران هم اضافه شده. ولی الآن دیدم اضافه شده و دانلود کردم.
    خیلی عالیه. ولی متاسفانه فکر می کنم فقط تهرانش کامله. (چون همه ی شهر ها رو نگشتم واسه همین مطمئن نیستم. ولی مثلا قم و اراک که اطراف تهران هستن رو وقتی روشون زوم کردم فقط 2-3 تا جاده رو نشون داد.)
    کد:
    و روی دکمه ی Download Nokia Maps Updater کلیک کنید. حدود 20 مگ هستش که باید دانلود بشه. بعد از اینکه برنامه رو باز کردید و گوشیتون رو وصل کردید دوباره حدود 5 مگ دانلود می کنه و نصب می کنه. و نوکیا مپ رو آپگرید می کنه. بعدش از همون لینک اول دکمه ی STEP 3: Get Map Loader رو بزنید و بعدش هم دکمه ی دانلود. این برنامه هم حدود 27 مگ هستش. وقتی این برنامه رو باز کنید یه لیست میاره که باید از توش ایران رو انتخاب کنید و دانلود رو بزنید. که حجمش حدودا 38 مگ هستش. بعد از دانلود و نصب می تونید از نوکیا مپ استفاده کنید.
    با استفاده از اینترنت گوشی می تونید یه مکان یابی حدودی هم انجام بدید. جای من رو با اختلاف 3 تا کوچه نشون داد. دوستانی هم که GPS دارن می تونن از این برنامه استفاده های بیشتری بکنن. مثل روتینگ و غیره.
    موفق باشید
    Map Loader رو دانلود کردم اما تولیستش نام ایران نبود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Map Loader رو دانلود کردم اما تولیستش نام ایران نبود
    نمی دونم مشکل از کجاست. شاید شما اسم ها رو درست نگاه نکردی. الآن ازش یه عکس هم گرفتم:

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

نمی دونم مشکل از کجاست. شاید شما اسم ها رو درست نگاه نکردی. الآن ازش یه عکس هم گرفتم:
    موفق باشی
    نه بابا خوب نگاه کردم نبود که نبود حالا چی کار کنم
    اینم عکسش
    Last edited by mahdi1360; 27-11-2009 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز فکر می کنم شما نصف متنی که من نوشتم رو نخوندی. چون ورژن maps گوشی شما 0.0.13 هستش. پایین عکسی که من گذاشتم و شما گذاشتی رو نگاه کنی متوجه می شی که ورژنی که روی گوشی شما نصبه خیلی قدیمیه. شما اول باید با برنامه ی Nokia maps updater قسمت maps گوشیت رو آپدیت کنی. بعد با map loader روش مپ بریزی. اگه قسمت آسیا رو هم مقایسه کنی می بینی که برای من 1.1GB نقشه داره ولی برای شما فقط 486 مگ نقشه داره و به احتمال خیلی زیاد برای پایین بودن ورژن maps گوشی شما هستش.
    شما پست قبلی من رو به ترتیب انجام بده. احتمالا مشکلت حل می شه.
    موفق باشی

8. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

دوست عزیز فکر می کنم شما نصف متنی که من نوشتم رو نخوندی. چون ورژن maps گوشی شما 0.0.13 هستش. پایین عکسی که من گذاشتم و شما گذاشتی رو نگاه کنی متوجه می شی که ورژنی که روی گوشی شما نصبه خیلی قدیمیه. شما اول باید با برنامه ی Nokia maps updater قسمت maps گوشیت رو آپدیت کنی. بعد با map loader روش مپ بریزی. اگه قسمت آسیا رو هم مقایسه کنی می بینی که برای من 1.1GB نقشه داره ولی برای شما فقط 486 مگ نقشه داره و به احتمال خیلی زیاد برای پایین بودن ورژن maps گوشی شما هستش.
    شما پست قبلی من رو به ترتیب انجام بده. احتمالا مشکلت حل می شه.
    موفق باشی
    مرررررررسی دوست من درست شد مشکل از ورژن قدیمی مپ بود درست شد

داره خودمونی میشه Divpic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جلوی مانیتور...!!

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کد:
    موفق باشید
    سلام
    اینطور که من از این پست فهمیدم روی گوشی هایی که GPS ندارن جواب میده. اما تو تاپیک زیر گفته جواب نمیده.

کد:
    گوشی من ( N73 ) اما اونجا نوشته جواب نمیده. قضیه چیه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرررررررسی دوست من درست شد مشکل از ورژن قدیمی مپ بود درست شد
    خواهش می کنم.
    سلام
    اینطور که من از این پست فهمیدم روی گوشی هایی که GPS ندارن جواب میده. اما تو تاپیک زیر گفته جواب نمیده.

کد:
    گوشی من ( N73 ) اما اونجا نوشته جواب نمیده. قضیه چیه؟؟؟؟
    تو اون لینکی که من تو پست دوم گذاشتم هم اسم این گوشی ها رو گذاشته :
    Please select your device:

Nokia 5320 XpressMusic, Nokia 5630 XpressMusic, Nokia 5730 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 Classic,Nokia 6650 Fold, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6720 Classic, Nokia 6730 Classic, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E63, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E75, Nokia E90, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N81 8GB, Nokia N81, Nokia N82, Nokia N85, Nokia N86, Nokia N95 8GB, Nokia N95, Nokia N96, Nokia N97
    Download Nokia Maps Updater
    Nokia E51
    Download Nokia Maps 2.0
    Nokia N76, Nokia 6110 Navigator, Nokia 6120 Classic, Nokia 6121 Classic, Nokia 6124 Classic, Nokia 6290
    Download Nokia Maps 2.0
    Nokia 3600 slide, Nokia 3610 fold, Nokia 5220 XpressMusic, Nokia 6300i, Nokia 6600 slide, Nokia 6600 Fold, Nokia 7610 Supernova
    که متاسفانه اسم گوشی شما بینشون نیست.
    موفق باشی

12. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Divpic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جلوی مانیتور...!!

پيش فرض

ولی 5320 که جی پی اس نداره.....!!!!! چطور مال اون میشه اما مال من نمیشه؟ واسه همین اون پست رو دادم. اگه با جی پی اس کار نمیکنه من که گوشیم رو وقتی فلش کردم آخرین ورژنش بود و نوکیا مپ هم داره، پس این نوکیا مپ تو گوشیم به چه دردی میخوره؟
    به جون خودم نوکیا این کارو کرده تا فقط حال منو بگیره.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •