با سلام خدمت تمامی دوستان
من در همین ابتدا اول باید خدمت مدیران محترم سایت باید عرض کنم که به دلیل این که من در تایپیک قبلیم به نتیجه نرسیدم این تایپیک رو باز کردم پس لطفا این تایپیک رو پاک نکنید تا به یه نتیجه خوب برسم
با تشکر
دوستان من مدتی هست که دنبال خرید یک لب تاپ خیلی حرفه ای میگردم و به نتایج زیر رسیدم لطفا شما ها هم هر نظری دارید بفرمائید تا من به یه نتیجه خوب برای خرید برسم
1. بین لب تاپ های موجود دل بهترین گزینه هست
2.لب تاپی بگیریم که با توجه به کاری که من ازش میخوام هم گرافیک خوبی داشته باشه وهم سرعت خوبی
3.اگر لب تاپ رو از ایران نخرم بهتر هست
4.بین مارک های موجود بعد از دل اپل بهترین گزینه هست
5.لب تاپ رو به خاطر شکل و شمایلش نخرم
و...
دوستان نکات زیادی بود ولی برای صرفه جویی در وقت خودم و شما خولاصه نوشتم
واینم بگم که من اول قصد خرید لب تاپ اپل مک بوک پرو رو داشتم اما بعدا پشیمون شدم
حالا این جا این تایپیک رو زدم که شما دوستان من رو راهنمایی کنید
من به توسط یکی از دوستانم که میخواد بیاد ایران ( از لندن ) یک لب تاپ دل رو انتخاب کردم که به پول ما حدود
3.500.000 میشه و از لحاظ سیستم هم به نظر خودم خیلی خوب هست که اینم لینک مربوط به سیستم هست
حالا من میخوساتم از دوستان چند سئوال بپرسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. اول از همه این که یه همچین مشخصاتی رو در ایران میشه گیر اورد یا نه ؟
2.این که از خارج لب تاپ بخرم درست هست یا نه ؟
3 .شما بین این و اپل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
4. و از همه مهم تر شما اگر جای من باشید تا سقف 3.500 چه مدلی و چه لب تاپی رو پیشنهاد میکنید ؟
این رو هم در نظر بگیرید که من هم کار گرافیکی میکنم و هم سرعت خیلی خیلی برام مهم هست
و یه چیز میخوام که اگر تا 2 سال دیگه هم برنامه ای گرافیکی ویا حتی بازی گرافیکی اومد بتونه جواب بده
ودر آخر میخواستم از همه عزیزان دعوت کنم که در نظر سنجی شرکت کنن ونظر خودشونو بدن
با تشکر از همه دوستان