با سلام به دوستان عزیز...
چندتا سوال درباره ی زیبراش داشتم. البته بعضی هاشون از بس سادن ممکنه خنده دار باشن، ولی خب سوالن و پیش اومدن:
1. وقتی تو برنامه ی زیبراش چندتا آبجکت داریم، چطور میتونیم هر کدومشون رو که بخوایم انتخاب کنیم؟
2. چجوری میشه رو مدلی که کار کردیم ذخیرش کنیم و بعدا بتونیم دوباره لودش کنیم و کارمون رو ادامه بدیم؟
3. با چه روش یا ابزاری به کاراکترمون(مثلا یه انسان) پوز و ژست یا یه حالت خاص بدیم؟ بعد اگه یه حالت بدیم به طریقی که مدل بصورت قرینه نباشه، مثلا دست راست بالا و دست چپ پایین باشه و پای راست جلو و پای چپ عقب باشه، آیا میشه از گزینه ی سیمتری استفاده کرد و مدل با همون پوز باشه اما ما تغییرات رو بهش اعمال کنیم و تغییرات به صورت قرینه اعمال بشن؟
4. من رو یه کاراکتر کار کرده بودم و فرم انگشتها رو تو برنامه ی تری دی مکس حالت دهی کردم و فرم خوبی داشت. بعد که بردم تو زیبراش و رو جاهای دیگه ی مدل دستکاری کردم و دوباره به مکس آوردم متوجه شدم که انگشتها حالت اسمود گرفتن و نرم شدن! آیا واقعا همچین چیزی پیش میاد یا در حین کار من حواسم نبوده و اتفاقی اون قسمت رو نرم کردم؟ تا حالا واسه کسی پیش نیومده؟
5. دلیل گروهبندی uv ها، قبل از ایمپورت مدل به زیبراش چیه؟ نمیشه کل مدل رو یه جا uv کرد و بعد ببریم تو زیبراش؟ اگه یه مدل ساده و کوچیک هم داشته باشیم، بازم باید uv هاشو گروهبندی کنیم؟
-------------------------------------------------------
خب از دوستانی که تا اینجا وقت گذاشتن و سوالات رو خوندن خیلی ممنونم. حالا اگه میشه جواب بدید.
پیشاپیش از همه تشکر میکنم...![]()