سلام دوستانی که وی ری کار میکنن میدونن این مشکل از چیه ؟
( پنجره )
![]()
سلام دوستانی که وی ری کار میکنن میدونن این مشکل از چیه ؟
( پنجره )
![]()
Last edited by najooli; 25-11-2009 at 12:35.
خوب فیلتر تصویرتو درست کن
تو بخش vray image smapler Anitialiasing برو تنظیماتش رو تغییر بده و بیشترش کن
یحتمل درست بشه
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه نمیشه
گزاشتم رو adaptive rQMC amge sampeler تنضیمات رو هم رو
max subdivis 2
max subdivis 8
رو adaptiv subdivion گزاشتم با تنظیمات
min rate -2
max rat2 4
نمیـــــــــــــشه
خوب همون Min Rate رو بيار يه كم بالا تر...
بذار رو -1 يا 0
درست نشد . دیگه راهه دیگه ؟ راستی واسه max2010
وی ری با کرکش بدون مشکل هست ؟
خوب برن میشه این نمیدونم چرا وی ری این مشکلو دارم باهاش راه حل هم داره ولی اصلا الان یادم نیست
یه راهی که پیشنهاد میکنم اینه که نورت رو invisible کنی بکگراند هم سیاه کنی بعدا با فتوشاپ بکگراند رو سفید یا هر چیزی که میخوای بکنی
کرک وی ری 2010 هم به درد نمیخوره
منم پیشنهاد میکنم که همین کار رو بکنی....خوب برن میشه این نمیدونم چرا وی ری این مشکلو دارم باهاش راه حل هم داره ولی اصلا الان یادم نیست
یه راهی که پیشنهاد میکنم اینه که نورت رو invisible کنی بکگراند هم سیاه کنی بعدا با فتوشاپ بکگراند رو سفید یا هر چیزی که میخوای بکنی
کرک وی ری 2010 هم به درد نمیخوره
ولی شایدم مشکل از همون کرک وی ری باشه...
چون من هم با وی ری 2009 و هم 2010 کار کردم...
2009 رو میشه یه کاریش کرد ولی 2010 خیلی بده...
من هر وقت میخوام با وی ری کار کنم با مکس 2008 رندر میگیرم چون از نظر پلاگینش، زیاد از 2008 تا 2010 تغییر نکرده.![]()
ازتون ممنون . درست شد . یه سوال علمی تخیلی هم داشتمکسی که ویری یاد بده سراغ دارین در حده real میخام اموزش بده
بابا منتال به اين قشنگي دلت مياد...ورژن جديد مكس كه مياد منتال جديد هم روشه....standaloneهم كه هست...اسپيدش هم كه عالي...متريال و لايت هم كه ديگه نگو...
ولي به هر حال اگه ميخواي وي ري كار كني لازم نيس كسي رو پيدا كني...
آموزشش تا دلت بخواد تو نت هست...ديوي دي آموزشي هم كه هست...مدل هاي آماده اي هم كه با وي ري نور پردازي و متريال دهي شدن خيلي زيادن....ميتوني دانلود كني يا اينكه دي وي دي شون رو بخري....تنظيمات و... رو نگاه كني تا جريان بياد دستت....
دوسته عزیز در این حد که شما میگی رو بلدم
نور وی ری مثله منتال نیست که خیلی پیچیده تر از این حرفاست. وی ری هم اگه مسله منتال بو رو دیفالت مکس میزاشتن ولی هر چیزی جایه خودش خوبه
Last edited by najooli; 26-11-2009 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)