من این مدل DELL رو گرفتم و روش لینوکس نصبه، هر سی دی بوتی که توش میذارم که بخوام درایو ها رو فرمت کنم و بعد Windows رو نصب کنم جواب نمیده.
CD ویندوز XP (برای بوتش) میذارم بعد میاد لودینگ رو رد میکنه، وبعد که میخواد صفحه ی پارتیشن بندی رو بیاره ارور میده !
من میخوام از شر این لینوکس خلاص شم ، چیکار کنم ؟
1- تنظیم BIOS : به BIOS دستگاه رفته و اولویت بوت را به صورت CD ROM > HDD بگذارید . ( دقت نمایید که دستگاه از روی فلاپی درایو بوت نشود )
2- نصب ویندوز :
حتما از ویندوز اکس پی ( سرویس پک ۳ ) استفاده نمایید , با سرویس پک های پایینتر به مشکل بر خواهید خورد . در شروع نصب ویندوز دکمه F6 ( انتخاب Third party scsi adapter ) را بفشارید . Setup ویندوز پس از کپی نمودن چند فایل بر روی صفحه ای با عنوان زیر خواهد ایستاد :
… Setup could not determine the type of one or more mass storage devices
دکمه S را بزنید تا به صفحه بعد بروید . در این صفحه باید SCSI Adapter مورد نظر خود را انتخاب نمایید . گزینه سوم یا
(SATA AHCI Controller (Mobile ICH8M-E/M را انتخاب و ادامه دهید , فایلهای شناسایی هارد از فلاپی به درون RAM کپی می گردد و مجددا به صفحه قبل باز خواهید گشت . اینبار دکمه Enter را فشرده و سایرمراحل نصب ویندوز را به روش معمول انجام دهید تا ویندوز به صورت کامل نصب گردد .