سلام.من حدود 1.5 تا 1.700 بودجه دارم و قصد خرید یه لپ تاپ درست و درمون دارم که تقریبا تمام کارهام را بتونم با اون انجام بدم.البته بیشتر استفاده من از لپ تاپ که دانشجوی رشته نقشه برداری هستم،شامل 2کار مهم است:1.استفاده از نرم افزارهای مهندسی 2.تماشای فیلم که در کنار این کارها نیز کارهایی همچون بازی،موسیقی،استفاده از اینترنت بی سیم و... نیز مد نظرم هست.اما 2مورد ابتدایی در اولویت بیشتر و بالاتری قرار دارند.
در ابتدا و پس از مشورت با بعضی از دوستانم،از سری FW SONY و مخصوصا سری 5 آن خوشم آمد و تصمیم داشتم که در اسرع وقت اقدام به خرید یکی از این لپ تاپ ها بکنم.اما بعد از صحبت با چند نفر دیگر کمی دچار شک شدم. به این دلیل که برخی از آنها ضمن تاکید بر خوب بودن این سری،میگفتند که200تومن از قیمت لپ تاپ های SONY فقط به خاطر نام آن است و بس و ضمنا با این پولی که دارم انتخاب های بهتری همچون HP & DELL نیز میتوانم داشته باشم.
بعد از این صحبتها در مورد لپ تاپ های HP & DELL نیز جستجو کردم و به این نتیجه شخصی رسیدم که لپ تاپ های DELL پاسخگوی تمام نیازهای من نیست.در نهایت به این نتیجه رسیدم که بین 2برند SONY & HP یکی رو انتخاب کنم.
در هر 2برند مدل های زیاد وخوبی را دیدم که هر کدام ویژگی های خاص خود را داشتند و در اینجا بود که دچار سردرگمی شدید شدم و مجبور شدم که به مشورت با افراد متخصص تر روی بیاورم.(که سایت شما هم جزو آنها می باشد.)
در مشورت با یک دوست وارد به کامپیوتر و البته استنباط شخصی از صحبت های او،چند ویژگی برایم اهمیت بیشتری نسبت به سایر ویژگی ها پیدا کرد که از جمله آنها میتوانم به وجود ویندوز7 و مانیتورLED در لپ تاپ اشاره کنم. به جز 2 ویژگی یاد شده چند ویژگی دیگر شامل درایور بلو-ری،باطری با عمرخوب(بالا)،صفحه نمایش با رزلووشن مناسب برای فیلم و بازی،وزن متوسط و در نهایت صفحه کلید راحت و خوب،نیزبرای من حائز اهمیت هستند.
حالا با این داستان و تفاسیر و توقعات من(که شاید با توجه به ناآشنا بودن به این موضوع و بودجه موجود،کمی نامعقول و سطح بالا باشد)،از شما دوستان تقاضا دارم که در خرید یک لپ تاپ خوب و مناسب به بنده کمک و مرا در این امر راهنمایی کنید.
((البته از دوستان تقاضا دارم اگه مدلی را پیشنهاد میکنند لطفا تمامی مشخصات آن را نیز در اختیار من بگذارند که راحت تر بتوانم تصمیم بگیرم.))
با تشکر