سلام.
من واقعا گیر کردم xfx GTS 250 یا XFX ATI 4850 را بگیرم.
زیاد بازی میکنم و میخوام گرافیکم قوی باشه. کدام بهتر است و چرا ؟؟؟
سلام.
من واقعا گیر کردم xfx GTS 250 یا XFX ATI 4850 را بگیرم.
زیاد بازی میکنم و میخوام گرافیکم قوی باشه. کدام بهتر است و چرا ؟؟؟
هر دو در یک سطح هستن تقریبا ولی من 250 رو پیشنهاد میکنم ! چند قیمت دارین این دو مدل رو !؟ چون اصولا قیمت کارتای XFX بی دلیل بالاست ! چقدر میتونید هزینه کنید !؟ بقیه مشخصات سیستمتون و بخصوص پاورتون رو هم بگید !
چون اصولا قیمت کارتای XFX بی دلیل بالاست
اتفاقا امیر جان تجربه من نشون میده که خیلی هم بی دلیل نیست !! کمترین خرابی و بالاترین کیفیت و بهترین رتبه در تست ها رو در بین همه مارکها داره !
من 170 - 180 میتونم هزینه کنم.
میخوام یه پاور green 585b با یه intel Q9400 هم بگیرم.
4 گیگ رم دارم مادربردم ep43-ud3l هست.
قیمت ندارم.
قیمت هم دور و بر 200 هست برای XFX GTS250 !
خرابی که تا دلت بخواد من دیدم ! که ربطی نداره و همیشه ممکن باشه اینجور خرابی ها ! ولی قیمتاش بالا و ارزش نداره برای خرید به عنوان مثال 260 کور 216 رو من 260.000 قیمت کردم ! در حالی که یک برند خوش کیفیت دیگه هم توبازار بود مثل EVGA که 235.000 قیمت داشت ! شرکتای وارد کننده هر قیمتی رو که دوست داشته باشن میزارن !
خوب 10.000 بزار رو بودجت و ZOTAC 260GTX CORE192 بردار با توجه سیستمت ارزشش رو داره ! مشکل خاصه دیگه ای هم نداره !
منون از دوستان بابت راهنمایی. ولی با برند xfx بیشتر حال میکنم. خودمم بیشتر 250 رو ترجیح میدم.
اینو قبول دارم کاملا !شرکتای وارد کننده هر قیمتی رو که دوست داشته باشن میزارن !
راستی مگه از برند EVGA محصولاتی تو بازار مونده ؟! یعنی GTX260 core الان هست تو بازار ؟
تصمیم نهایی با شماست ولی 260 کاملا برتره نسبت به 250 !
بله هست ! دو هفته پیش برای یکی از دوستان خریدم به قیمت 235.000 !
شما با 180-190 میتونی یا GTX260 بگیری یا 4870
260 از هر برندی که ارزونتر بود ولی 4870 را فقط می تونی از برند POWER COLOR بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)