[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
با بهره‌گيري از فن‌آوري اطلاعات و سامانه الكترونيك در چند سال اخير شرايطي فراهم آمد تا علاوه بر صرفه جويي قابل توجه اقتصادي، مردم مجبور به حضور در بانك‌ها نباشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) عبدالمجيد رياضي - دبير شوراي عالي فن‌آ‌وري اطلاعات - با بيان اين مطلب اظهار كرد: امروزه فن‌آوري اطلاعات از زيربنايي‌ترين و بنيادي‌ترين امور جامعه بشري است كه هر فعاليتي در هر زمينه‌اي بر مبناي آن شكل مي‌گيرد و در كنار آن بهره‌وري از دستاوردهاي آن براي يك سرمايه‌گذاري مشخص ده‌ها برابر خواهد بود.
وي افزود: زماني كه تكنولوژي برق به زندگي بشر وارد شد، درك فوايد آن قابل تصور نبود و امروزه به گونه‌اي است كه براي انسان تصور زندگي بدون برق مشكل است، در عصر حاضر فن‌آوري اطلاعات نيز از چنين جايگاهي برخوردار است و زندگي بشر بدون اين تكنولوژي غيرقابل تصور است.
او متذكر شد: در جهان كنوني كشاورزي الكترونيكي، سلامت الكترونيكي و دولت الكترونيكي مردم را به سمت دنياي الكترونيك پيش مي‌برد و بخش عظيمي از اقتصاد جهان در حال سوق به اين قسمت است كه با وجود مديران اقتصادي، فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات جايش را به خوبي در اين زمينه باز كرده است.
رياضي افزود: بسياري از ملل دنيا از اين راه درصدد مهار بحران اقتصادي برآمده‌اند، هرچند جدا از آن در زمينه پزشكي تاكنون فوايد بسياري از فن‌آوري اطلاعات به جامعه بشري رسيده و به طور مثال كشور چين از همين طريق توانست چند سال قبل يك بيماري بسيار مهلك را با بهره‌گيري از فن‌آوري اطلاعات متوقف و سپس ريشه كن كند.
دبير شوراي عالي فن‌آوري اطلاعات با تاكيد بر لزوم صرفه‌جويي در اقتصاد كشور از طريق بها دادن به تجارت الكترونيك تصريح كرد: در سطح كشور سالانه 700 ميليون قبض براي مصارف آب، برق، گاز و تلفن صادر مي‌شود كه با احتساب هزينه 2500 توماني هر قبض براي صادركننده، بانك و مشتري هزينه‌اي بالغ بر دو هزار ميليارد تومان از اين طريق صورت مي‌گيرد.
انتهاي پيام