تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: تفاوت PLASMA 650-550 SAMSUNG

داره خودمونی میشه smaiel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تفاوت PLASMA 650-550 SAMSUNG

با سلام خدمت اساتید
    بعد از کلی بررسی در مورد پلاسمای سامسونگ 650 با سایز 50 امروز زنگ زدم نمایندگی تا ببینم قیمتش فرقی کرده یا نه؟
    برا همین از مسول فروشش پرسیدم که نظر ایشون در مورد وضوح این مدل چیه؟
    در جواب من با کمال تعجب گفت اگر برات وضوح و شفافیت بیشتر مهمه و خیلی خوره این موضوع هستی به جای 650 مدل 550 پلاسما را بگیر که از 650 وضوحش بیشتره
    والله واقعیتش هنگ کردم و نتونستم موضوع را برا خودم حلاجی کنم
    برا همین اینجا مطرح کردم تا لااقل اساتید امر در این خصوص منو روشن تر کنند
    خب اینم از مشکل امروز ما
    خیلی خیلی ممنون خواهم بود

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

قبلا در این مورد توضیح دادم ,به هر حال تفاوت های این دو مدل در کنتراست و امکانات جانبی و دکور هست ,تنظیمات تصویر تو مدل 650 بیشتره دکور شیک تر کنتراست 10 15 درصدی بهتر. ,مدل 550 فاقد امکاناتی چون lan و پلی فایل های تصویری از usb هست.

3. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تنظیمات تصویر تو مدل 650 بیشتره دکور شیک تر کنتراست 10 15 درصدی بهت
    ممنون امیرخان
    پس با این حساب مسئول فروش نمایندگی می خواسته 550 را ردش بکنه که گفته تصویر 550 از 650 بهتر و شفاف تره

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

ممنون امیرخان
    پس با این حساب مسئول فروش نمایندگی می خواسته 550 را ردش بکنه که گفته تصویر 550 از 650 بهتر و شفاف تره
    دقیقا .

من دو پنل رو side by side هم دیدم , تنظیمات رنگ تو مدل 650 بیشتر و گسترده بود , وقتی هر دو مدل رو تنظیمات دیفالت قرار دادم فقط کنتراست هر دو رو گذاشتم 100 ,کنتراست بهتر مدل 650 مشهود بود.

دکور فوق العاده ای داره این پنل ,سامسونگ واقعا در زمینه طراحی و دکور خیلی پیشرفت چشمگیری داشته .

6. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا امیر من تو این مدت فهمیدم شما تو این کار تجربیات زیادی داشتی
    یه سوال دارم یک کلام
    به نظرت 650 را بخرم جای 400 سونی را برام پر می کنه ؟بعدا افسوس وضوح تصویر سونی را نخورم؟!

8. این کاربر از smaiel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

یه سوال دارم یک کلام
    به نظرت 650 را بخرم جای 400 سونی را برام پر می کنه ؟بعدا افسوس وضوح تصویر سونی را نخورم؟!
    حالا آقا امير اگه خواست نظرشو بده .... من خودم اين hdtv رو دارم . فقط واست پشتك نميزنه . برو بخر حالشو ببر اگه تو انتخابات b650 رو گنجوندي ... واسه ما ايرانيا sd processing خيلي مهمه كه فكر نكنم تو رنج 2 تومن رو دست اين تي وي باشه . ببين-----> اين خيلي مهمه كه به خود تي وي يو اس بي مي زني واست پلي مي كنه . ضمنا از نظر كيفيت تصوير تو سايت cnet جزو برترينهاي hdtv هست . ديگه چي ميخواي .

10. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یه سوال دارم یک کلام
    خواهش میکنم ,منظور شما از 400 . مدل v400 سونی هست درسته ؟ همونطور که قبلا توضیح دادم واستون این مدل رو خودم داشتم جزو ال سی دی های معمولی هم حساب نمیشه و جزو تلویزیون های از رده خارج محسوب میشه و به هیچ عنوان با hdtv تاپی مثل b650 قابل قیاس نیست .

منظور شما از وضوح تصویر دقیق چی هست واضح تر توضیح بده ؟ شفافیت و براقیت تصویر ؟

اینجا رو یه نگاه بنداز ببین تصویر pop یا (inter field contrast )واست ملاک هست یا خیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    b650 نسبت به پلاسماهای neopdp پاناسونیک تصویر کمتر pop داره .

در رابطه با نظر شخصی , به نظر من در حال حاظر بهترین hdtv که میشه در ایران خرید قبل از ورود v10 , مدل g10 و بعد از اون b650 هست .

حالا آقا امير اگه خواست نظرشو بده .... من خودم اين hdtv رو دارم . فقط واست پشتك نميزنه . برو بخر حالشو ببر اگه تو انتخابات b650 رو گنجوندي ... واسه ما ايرانيا sd processing خيلي مهمه كه فكر نكنم تو رنج 2 تومن رو دست اين تي وي باشه . ببين-----> اين خيلي مهمه كه به خود تي وي يو اس بي مي زني واست پلي مي كنه . ضمنا از نظر كيفيت تصوير تو سايت cnet جزو برترينهاي hdtv هست . ديگه چي ميخواي .
    دقیقا درسته تو upscale تصاویر sd این مدل فوق العاده کار میکنه ,اتفاقا من تو یه فروشگاهی این مدل رو با تصویری sd با کابل معمولی کامپوزیت دیدم می تونم بگم خیلی خیلی خوب بود .
    Last edited by Ami R 940; 24-11-2009 at 13:42.

12. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظور شما از وضوح تصویر دقیق چی هست واضح تر توضیح بده ؟ شفافیت و براقیت تصویر ؟
    دقیقا همینه
    ضمن اینکه در کنار این گزینه یه مورد هم با انتخاب هام اضافه شده اونم ال سی دی 52 اینچ ال جی مدل 707 هست که حدود بدون هدیه 3150000 تومن در میاد
    حال بین این دو تا حتما یکی را می گیرم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دقیقا همینه
    ضمن اینکه در کنار این گزینه یه مورد هم با انتخاب هام اضافه شده اونم ال سی دی 52 اینچ ال جی مدل 707 هست که حدود بدون هدیه 3150000 تومن در میاد
    حال بین این دو تا حتما یکی را می گیرم
    lcd 707 رو به هیچ وج پیشنهاد نمی کنم ,جزو ال سی دی های معمولی احتساب میشه ,اتفاقا به دلیل قیمت نسبتا خوبش تو سایز 42 پارسال قصد خریدش رو داشتم . تو زمون خودش انتخاب مناسبی بود , الان در حال حاظر با وجود مدل های با کیفیت بهتر و قیمت پایین تر خریدش کاملا اشتباه .

از لحاظ براقیت تصویر پلاسما 650 در سطح نرمالیه ,g10 فوق العاده بالاس . lcd 707 تا اونجا که حضور ذهن دارم تقریبا در سطح v400 بود .
    Last edited by Ami R 940; 25-11-2009 at 11:32.

15. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امیر جان خیلی ممنون از توضیحت
    منتهی با قیمت 3150000 تومن چه ال سی دی 52 اینچی می تونم بگیرم که تو بازار باشه و از 707 بهتر باشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •