آقا امیر من تو این مدت فهمیدم شما تو این کار تجربیات زیادی داشتی
یه سوال دارم یک کلام
به نظرت 650 را بخرم جای 400 سونی را برام پر می کنه ؟بعدا افسوس وضوح تصویر سونی را نخورم؟!
خواهش میکنم ,منظور شما از 400 . مدل v400 سونی هست درسته ؟ همونطور که قبلا توضیح دادم واستون این مدل رو خودم داشتم جزو ال سی دی های معمولی هم حساب نمیشه و جزو تلویزیون های از رده خارج محسوب میشه و به هیچ عنوان با hdtv تاپی مثل b650 قابل قیاس نیست .
منظور شما از وضوح تصویر دقیق چی هست واضح تر توضیح بده ؟ شفافیت و براقیت تصویر ؟
اینجا رو یه نگاه بنداز ببین تصویر pop یا (inter field contrast )واست ملاک هست یا خیر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
b650 نسبت به پلاسماهای neopdp پاناسونیک تصویر کمتر pop داره .
در رابطه با نظر شخصی , به نظر من در حال حاظر بهترین hdtv که میشه در ایران خرید قبل از ورود v10 , مدل g10 و بعد از اون b650 هست .
حالا آقا امير اگه خواست نظرشو بده .... من خودم اين hdtv رو دارم . فقط واست پشتك نميزنه . برو بخر حالشو ببر اگه تو انتخابات b650 رو گنجوندي ... واسه ما ايرانيا sd processing خيلي مهمه كه فكر نكنم تو رنج 2 تومن رو دست اين تي وي باشه . ببين-----> اين خيلي مهمه كه به خود تي وي يو اس بي مي زني واست پلي مي كنه . ضمنا از نظر كيفيت تصوير تو سايت cnet جزو برترينهاي hdtv هست . ديگه چي ميخواي .
دقیقا درسته تو upscale تصاویر sd این مدل فوق العاده کار میکنه ,اتفاقا من تو یه فروشگاهی این مدل رو با تصویری sd با کابل معمولی کامپوزیت دیدم می تونم بگم خیلی خیلی خوب بود .