سلام
من نرم افزار بلوتوث لپ تاب dell 1510 را فوری فوری می خوام.
سلام
من نرم افزار بلوتوث لپ تاب dell 1510 را فوری فوری می خوام.
اینجا نباید مطرح میکردید ، باید در انجمن لپ تاپ مطرح میکردید ، از سایت دل به راحتی قابل دانلود هست
سلام
به سایت دل سر میزدی توی پشتیبانیش بود.
نام تاپیکتون هم باید معرف محتوای تاپیک باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام قوانین:
در هنگام ارسال مطالب از یک عنوان مناسب استفاده نمائید.از انتخاب عناوینی از جمله کمک ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم ، هر کی میتونه جواب بده ، نیاز به پاسخ فوری ، یک برنامه ، جطوری میتونم و جملاتی شبیه به این پیغامها جدا خودداری نمایید که طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد.برای انتخاب موضوع میتوانید از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید.
سلام
قوانین
26- چنانچه کاربری از هر کدام از قوانین بالا سرپیچی کرد و این قوانین را زیر پا گذاشت هیچ کدام از کاربران دیگر حق ندارند به آن کاربر تذکر دهند و اشتباه آنها رو به آنها اطلاع دهند و تذکر فقط مخصوص مدیران و همکاران سایت است. کاربران میتوانند توسط پیغام خصوصی اشکالات و ... را با مدیریت در میان بگذارند.
من از شما عذر میخوام جناب./
ولی من قوانین نرم افزار را گفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین اختصاصی :
36- ممکن است هر انجمن برای خود قوانین و مقررات خاص خود را داشته باشد . در هنگام فعالیت قوانین و مقررات خاص آن انجمن را در نظر داشته باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad King; 23-11-2009 at 21:10.
در هنگام ارسال مطالب از یک عنوان مناسب استفاده نمائید.از انتخاب عناوینی از جمله کمک ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم ، هر کی میتونه جواب بده ، نیاز به پاسخ فوری ، یک برنامه ، جطوری میتونم و جملاتی شبیه به این پیغامها جدا خودداری نمایید که طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد.برای انتخاب موضوع میتوانید از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)