تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: شک به نصب درست پاور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض شک به نصب درست پاور

سلام

یه نفر برای من پاور نصب کرده. پاور 430 گرین. دوتا سوال داشتم. یکی اینکه تو ردیف پایئن صفحه ویندوز گاهی موقع ها پیامی ظاهر میشه که newhardware شما درست نصب نشده و ممکنه خوب کار نکنه. می خوام بدونم ممکنه ارتباط با پاور داشته باشه ؟ در ضمن این پاور خیلی
    صدا میده و واقعا مزاحمه...آیا به خاطر طبیعت این وسیله هست یا مشکلی وجود داره؟ ممنون میشم دوستان اظهار نظر کنند چون نگران هستم نکنه به سیستم آسیبی وارد بشه. طرفم هم وارد نبود...

داره خودمونی میشه hesam_x3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران . نیاوران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    در رابطه با پیغام new hardware باید بگم که یک سخت افزاری رو سیستمت نصبه که درایورش نصب نیست . تو قسمت device manager برو نگاه کن . اگه لازمش داری نصب کن اگه هم نه disable کن که از دستش راحت بشی . اصلا ربطی به پاور نداره .
    در رابطه با صداش بدون که پاور اندکی صدا میده . خیلی کم . اگه صداش زیاده فقط میتونه از فنش باشه که کثیف شده . اگه صدای سوت بده احتمال داره یکی از خازن هاش ترکیده باشه که بهتره ببری به یه کسی که وارده بدی نگاش کنه . یه اسپری هم به فنش بزن .
    قربانت . حسام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون برای جواب

این پاور تازه نصب شده.. اینکار توی یه فروشگاهی که خرده فروشی لوازم کامپیوتر انجام میداد انجام شده... اشتباه کردم اینکارو به اون دادم
    چون فهمیدم اصلا اینکاره نیست...زنگ زد براش آوردن فکر کنم از بازار رضا بود... ظاهرا که نو بود...55000 گرفت برای پاور 6.5 پیک 2 تومن برای نصب... روز شنبه همین هفته

من پاور ترمال تک داشتم 2 سال بدون مشکل ازش استفاده کردم..چون اخیرا فنش صدای بدی میداد می خواستم ببرم تعمیرش کنم...تحت تاثیر حرفای اون قرار گرفتم تصمیم گرفتم عوضش کنم...ولی الان این پاور بد جوری وار وار میکنه آرامش خونه رو گرفته...چون کار فکری زیادی با کامپیوتر دارم....نمی تونم تمرکز کنم

فکر میکنی باید چیکار کرد...

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه مشکل از فنشه تمیزش کن اگه درست نشد فنشو عوض کن

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چند تا سوال:

1) جلو خودت پاور رو آوردن و تحويل گرفت يا نه؟

2) محدوده منزلتون كدوم طرفه؟ چه خبره 6.5 پول پيك ما بين 2.5 تا 3.5 پول پيك ميديم براي شركت هر دفعه

مگه اينكه خيلي از بازار رضا دور باشيد

و قيمت پاور شمام تا جايي كه من مي دونم اگه گرين باشه حدود 48 تومنه .....

اين جوري كه شما گفتي احتمالا ايراد داره چون 450 هايي كه من بستم به قول شما " وا وار " نمي كنه

يه صداي معمولي دارن

برو يه بار پيش خودش بگو چجوريه اين قدر صدا ميده اون مسئوله كه برطرف كنه ...

در ضمن اين هم تاييد ميشه كه آقا حسام گفت:

در رابطه با پیغام new hardware باید بگم که یک سخت افزاری رو سیستمت نصبه که درایورش نصب نیست . تو قسمت device manager برو نگاه کن . اگه لازمش داری نصب کن اگه هم نه disable کن که از دستش راحت بشی . اصلا ربطی به پاور نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •