با سلام
من يه گوشي i-mate jama 101 دارم كه يه شب خاموش كردم و فردا صبح وقتي روشنش كردم فقط صفحه لوگوي imate مياد بالا همون جا قفل ميشه و ويندوز گوشي نمياد بالا ميخواستم ببينم مشكلش چيه ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سلام
من يه گوشي i-mate jama 101 دارم كه يه شب خاموش كردم و فردا صبح وقتي روشنش كردم فقط صفحه لوگوي imate مياد بالا همون جا قفل ميشه و ويندوز گوشي نمياد بالا ميخواستم ببينم مشكلش چيه ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام.
باید گوشی رو هارد ریست کنید.اما باید بدونید که اطلاعاتی که رو حافظه داخلی گوشی دارید پاک میشه.
اگر خواستید هارد ریست کنید به یکی از دو روش زیر عمل کنید:
اول این روش رو تست کنید با قلم دکمه ریست رو برای 15 ثانیه نگه دارید.اگر ویندوز ریست شد و رفت برای تنظیمات اولیه که مشکل حل شده .اگر نشد از روش دوم استفاده کنید.
2:ابتدا باطری رو در بیارید.سپس کلید کم کردن صدا و کلید قرمز روشن کردن گوشی رو با هم بگیرید.وقتی هر دو کلید رو گرفتید باطری رو جا بزنید و منتظر باشید که چراغ LED گوشی روشن بشه.سپس کلید هارو رها کنید.گوشی میره واسه تنظیمات اولیه و هارد ریست میشه.![]()
دمت گرم مشكلم حل شد از روش دوم استفاده كردم . خيلييييييييييي ممنون
سلام.
خواهش میکنم خوشحالم که مشکلتون حل شد.![]()
خوب داری زکات علمتو میدیا .. دمت گرم.. خمسشو هم ازت میگیرم![]()
سلام.
داداش ما که کاری از دستمون برنمیاد اگه یه سر سوزنی هم باشه وظیفه هست.![]()
سلام عزيز بزرگوار.من اومدم گوشيم HardSPL كنم يهو خاموش شد ديگه روشن نمي شه.خدا خيرت بده مارو راه بنداز.
سلام.
با توجه به 6 پست بالاتر یک هارد ریست کن درست میشه انشاا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)