تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: در خواست برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیره و از کوچیک به بزرگ چاپ کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

14 در خواست برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیره و از کوچیک به بزرگ چاپ کنه

در خواست برنامه ای که 3 عدد از ورودی بگیره و از کوچیک به بزرگ چاپ کنه

ممنون میشم یکی کمکم کنه
    واگه حس و حال داشتید یه مقدار کمی در مورد الگوریتم این برنامه و خود این برنامه هم یه توضیحی بدید ممنون میشم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

من به شما الگوريتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Bubble Sort) رو پيشنهاد ميکنم:

اعدادتان را در قالب يک آرايه فرض کنيد. مرتب‌سازي انتخابي مياد و عدد اول از سمت چپو با عدد دوم از همين سمت مقايسه ميکنه. اگر بزرگتر بود، جاي اين دو عدد رو باهم عوض مي‌کنه و مياد سراغ مقايسه بين اعداد دوم و سوم. اگر هم بزرگتر نبود، بازهم مياد سراغ مقاسيه بين دوم و سوم، ولي اينبار ديگه جابجايي رو انجام نميده. وقتي اين روند به آخر برسه، اعداد آرايۀ شما از چپ به راست، از بزرگتر به کوچکتر مرتب شده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Selection Sort) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Quick Sort) که اگر خواستيد ميتوانيد در گوگل جستجويشان کنيد.

تندرست باشيد.

3. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

تقريبا 40% اين سوال هايي كه مطرح ميشن توي كتاب" برنامه نويسي به زبان c " تاليف مهندس جعفر نژاد قومي هستن از جمله اين سوال. عين اين سوال در صفحه 115 كتاب هست.
    گرچه اكثرا كتب اورجينال رو پيشنهاد ميكنن ولي در كل كتاب بدي نيست!!!

5. این کاربر از p d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

14

سلام.

من به شما الگوريتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Bubble Sort) رو پيشنهاد ميکنم:

اعدادتان را در قالب يک آرايه فرض کنيد. مرتب‌سازي انتخابي مياد و عدد اول از سمت چپو با عدد دوم از همين سمت مقايسه ميکنه. اگر بزرگتر بود، جاي اين دو عدد رو باهم عوض مي‌کنه و مياد سراغ مقايسه بين اعداد دوم و سوم. اگر هم بزرگتر نبود، بازهم مياد سراغ مقاسيه بين دوم و سوم، ولي اينبار ديگه جابجايي رو انجام نميده. وقتي اين روند به آخر برسه، اعداد آرايۀ شما از چپ به راست، از بزرگتر به کوچکتر مرتب شده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Selection Sort) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Quick Sort) که اگر خواستيد ميتوانيد در گوگل جستجويشان کنيد.

تندرست باشيد.

راستش ، من طبق درسمون ، که الان تا if , else رسیدیم ، این برنامه رو انجام بدم

میخوام بدونم ، چطور باید انجامش بدم
    چیزی که توی ذهن منه ، خیلی به نظرم طولانی میشه

A , B ,C رو از ورودی بگیره ، A رو با B و C مقایسه کنه ، اگه کوچیکتر بود بندازه توی A1 بعد بیاد B رو مقایسه کنه ببینه بین A و C هست یا نه ، و ....

من خودم که دارم اینا رو می گم ، قاطی کردم .

راه بهتر و کوتاه تری با استفاده از شرط و انتخاب وجود نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

فقط با if o else ؟
    شما بايد max o min رو پيدا كنيد و عدد ديگه ميشه بين max o min.

8. 2 کاربر از p d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •