چگونه میشه یه لینکدونی زیبا وساده با کدنویسی یا هر چیز دیگه ای درست کرد البته ساده
چگونه میشه یه لینکدونی زیبا وساده با کدنویسی یا هر چیز دیگه ای درست کرد البته ساده
برو تو سای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی بگردی پیداش می کنی
(قسمت کدهای جاوا اسکریپت)(قسمت نوشته های آخر)
شما نگفتي براي كجا ميخواي
بلاگ
يا سايت
اگه براي بلاگ ميخواي
<p align="center"><marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="1" height="200" scrollamount="1" width="142"><center><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"><!---- Start Link doony ---><LinkDump><a target="_blank" href="[dumphref]">[dumpname] <font color="#FF6600">(</font><font color="#000000">[dumpclicks] كليك</font><font color="#FF6600">)</font></a><br/></LinkDump><a href="[dumparchive]">آرشيو لينكدوني</a></marquee></p><!---- End Link doony ---><p></p></center></marquee>
كد بالا درست كار مي كنه ولي نمي دونم چه جوري لينك هامو بكذارم داخلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تمام دوستان در این انجمن و در تمام انجمن ها توسیه میشود که دونبال مطلبی جدید
در این سایت نگردند
من كه كتوجه نشدم رفتم پيدا نكردم
به من هعم می گید که چی جوری دات تی کی بسازم و واردش بشم و استفاد کنم و چیجوری وبلاگکم را درونش بزارم به من میل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)